Κερδίστε ένα αντίτυπο του βιβλίου «Έντγκαρ Χέβενσκαρ» του Σπύρου Παπαλέξη από τις Εκδόσεις Ελκυστής.
Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:
- Κάνετε Like και share στην σχετική δημοσίευση της σελίδας μας
- Να σχολιάσετε την δημοσίευση αναφέροντας 2 φίλους σας
- Κάνετε Like στην σελίδα μας στο Facebook και στην σελίδα των εκδόσεων Ελκυστής
Κανονισμοί διαγωνισμού:
- Ο παρών διαγωνισμός ισχυεί από την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 και λήγει στις 23:59 την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018
- Η κάθε συμμετοχή είναι μοναδική και ο κάθε διαγωνιζόμενος έχει δικαίωμα για μία μόνο συμμετοχή ανά διαγωνισμό.
- Η τήρηση των παραπάνω βημάτων είναι απαραίτητη για την εγκυρότητα της συμμετοχής σας
- Ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω προσωπικού μηνύματος στο προφίλ του και θα πρέπει εντός 20 ημερών να μας έχει αποστείλει στο email realbeastypress@gmail.com τα στοιχεία στα οποία θα του σταλεί το αντίτυπο από τον εκδοτικό οίκο (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Ταχυδρομικό Κώδικα,Τηλέφωνο).
Λίγα λόγια για το βιβλίο:
«Ο Βάλινορ πήρε το ραβδί με το μπλε πετράδι και μόλις πρόφερε τη λέξη: “Αθούλ”, ένα έντονο γαλάζιο φως γέμισε το δωμάτιο. Ο μέγας αρχιερέας του Όραντιν χάθηκε στη σκοτεινή δίοδο κι η βιβλιοθήκη έκλεισε πίσω του το πέρασμα.
Ο Έντγκαρ στάθηκε για λίγο πίσω απ’ την κουρτίνα, αναποφάσιστος για την επόμενη κίνησή του. Τελικά επέλεξε να αφήσει να κυλήσει λίγος χρόνος πριν τον ακολουθήσει. Δε θα ήταν ό,τι καλύτερο να τον συναντήσει καταπρόσωπο! Κι αν τον είχε καταλάβει ήδη; Η καρδιά του χτυπούσε ήδη εντονότερα, δεν είχε όμως άλλη επιλογή. Έπρεπε να δει πού πήγαινε ο μυστηριώδης άνδρας.
Πόσο μπορεί μια φλόγα να αντέξει, όταν γύρω της λυσσομανούν οι άνεμοι της βαθύτερης αβύσσου;
Στον σκοτεινό κόσμο του ΝΑΡΟΣ, η αρετή κι η δικαιοσύνη κινδυνεύουν να σβήσουν. Θα μπορέσει ο Έντγκαρ Χέβενσκαρ, ιερός πολεμιστής του Φερίν, να παραμείνει αλώβητος, όταν όλα γύρω του καταρρέουν;
Μέχρι πού μπορεί να φτάσει η πτώση του κι όταν ίσως τελειώσει, θα θυμάται άραγε τι είναι το Φως;»