Exclusive Content:

Avengers Infinity War: Τί περιμένουμε να δούμε!!

Σε δύο περίπου βδομάδες στις 27 Απριλίου,θα γίνει η πρώτη προβολή της υπέρτατης superhero movie που όλοι περιμέναμε με ανυπομονησία.Έχουμε ήδη αρχίσει να μετράμε αντίστροφα για το αποκορύφωμα του Marvel Cinematic Universe.Και φυσικά το θεωρούμε ως το αποκορύφωμα,καθώς δεν έχουμε ξαναδεί άλλο κινηματογραφικό franchise,το οποίο χρειάστηκε 18 ταινίες,ώστε να φτάσει στο απόγειό του,με την εμφάνιση του Bid Bad Vilain  που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Thanos.

Η στιγμή για την οποία η Marvel προετοιμαζόταν μια δεκαετία επιτέλους έφτασε!Σε ένα πρόμο 3,5 λεπτών το οποίο κυκλοφόρησε το 2017,κατάφερε να μας δώσει αρκετά στοιχεία,για το τί πρόκειται να συμβεί.Πάμε να τα δούμε λίγο πιό αναλυτικά,ώς σωστά science fiction-superhero nerds που είμαστε.

Sum up…Avengers Infinity War:

Ο “Big Bad Vilain” Thanos στο επίκεντρο :

Στο Civil war που προηγήθηκε,ο Kevin Feige και οι σκηνοθέτες Anthony και Joe Russo,δημιούργησαν εσκεμμένα αυτό το χάσμα ανάμεσα στους σουπερ ήρωες, ώστε ο ερχομός του Thanos να τους βρεί εντελώς απροετοίμαστους και ευάλωτους,με αποτέλεσμα να διακυδεύονται πολλά περισσότερα.Στον ρόλο του Thanos,θα δούμε τον Josh Brolin  ο οποίος είχε ξανακάνει την εμφάνιση του στο Guardians of the Galaxy,μόνο που αυτή την φορά έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.Ίσως είναι η πρώτη φορά που η Marvel εστιάζει τόσο πολύ στην διαμόρφωση του χαρακτήρα του κακού και όχι στους υπερήρωες που θα σώσουν τον πλανήτη.Συνήθως,οι “κακοί”που  αντιμετώπιζαν  μέχρι τώρα οι Avengers δεν ήταν και τα πρώτα παλικάρια,σε σχέση με το παρουσιαστικό και την δύναμη του Thanos.

Σχετική εικόνα

Ο Thanos παρουσιάζεται σε δύο concept, με μια πρόχειρη ενδυμασία φορώντας μια αμάνικη μαύρη μπλούζα,αλλά και με μια χρυσή μπλέ πανοπλία,όπου σκιαγραφείτε στο πρόσωπό του ένα δόλιο ύφος κρατώντας ένα από τα Infinity Stones που αν κρίνουμε από το χρώμα, πρόκειται για το Tesseract.Εμφανίζεται λοιπόν,στην γή με σκοπό να μαζέψει όλα τα Infinity Stones και ύστερα να τα τοποθετήσει στο Infinity Gauntlet και να αποκτήσει τον  απόλυτο έλεγχο όλου του γαλαξία.Αναμένουμε λοιπόν να δούμε τον super vilain σε δράση ,και ως εκ τούτου να δούμε αν όντως θα δικαιώσει τις προσδοκίες μας,ώς ο υπέρτατος κακός του MCU.

Σχετική εικόνα

Guardians of the galaxy /Avengers: Μια μεγάλη συμμαχία…

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν απο τη σωτηρία του πλανήτη,οι φύλακες του γαλαξία!!Είναι απόλυτα λογικό να δηλώσουμε τον ενθουσιασμό μας για το crossover ανάμεσα στους Guardians of the Galaxy και στους Avengers,που από μόνος του σαν συνδυασμός είναι αρκετός για να μας πείσει,να πάμε να δούμε την  ταινία.

Σχετική εικόνα

Ιδιαίτερα στο πρόμο, μας κέρδισε η απεικόνιση του Rocket από τους Guardians of the Galaxy,δίπλα στον Thor από τους Avengers,όπου μάχονται πλάτη με πλάτη ο Rocket με τα πολυαγαπημένα του πολυβόλα και ο θεός του κεραυνού,δίνοντας όλο του εαυτό για την σωτηρία του πλανήτη.Και φυσικά ας μην συζήτήσουμε για τις ατάκες που πρόκειται να ακούσουμε ανάμεσα σε αυτές τις δύο ιδιαίτερες προσωπικότητες…

Ο Iron Man πρωτοτυπεί για ακόμη μια φορά με μια νέα στολή!!

Επίσης,είδαμε άλλο ένα πολύ  ενδιαφέρον στοιχείο σχετικά με την δημιουργία μιας ολοκαίνουργιας στολής,από τον Tony Stark.Είναι ναι μεν μια καινούργια και πιο εξελιγμένη δημιουργία αλλά παραπέμπει σε μεγάλο βαθμο ,σε ένα συνδυασμό της  Mark 46 από το “Civil War” και της Mark 43 από το “Iron Man3” ,εμπλουτισμένη με ασημί χρώμα στα γόνατα,στα χέρια και στο στήθος.Ίσως πρόκειται για άλλη μια αναβάθμιση του Tony Stark ή μπορεί να είναι η νέα Space Armor,την οποία χρειάζεται ο Iron Man για τα διαστημικά ταξίδια τα οποία κάνουν με τους Avengers και ίσως σε ένα από αυτά να γνωρίσουν και τους Guardians of the Galaxy.

 

Σχετική εικόνα

Μια νέα εποχή ξεκινάει…

Έχοντας ήδη από το πρόμο και το τρέιλερ κάποιες πληροφορίες για την έκβαση πολλών γεγονότων αλλά και τους συντελεστές της ταινίας,αναμένουμε μέχρι την προβολή της στον κινηματογράφο,ώστε να μας λυθούν όλες οι απορίες και να βάλουμε σε μια τάξη τα πράγματα.Το μόνο σίγουρο είναι πως η τρίτη συνάντηση των Avengers και έπειτα η τέταρτη θα ταράξουν τα νερά και θα φέρουν τεράστιες αλλαγές.

Τα δύο βίντεο μας θύμισαν την καταστροφή που είχε επέλθει στον κόσμο μετά το “Civil War”,και την ρήξη ανάμεσα στους αγαπημένους μας σούπερ ήρωες,οι οποίοι ξαναενώνουν τις δυνάμεις τους όπως ποτέ άλλοτε στο “Infinity War”,προκειμένου να προσπαθήσουν να αντιμετωπίσουν τον Thanos τον ισχυρότερο vilain που έχει υπάρξει στο MUC έως σήμερα ο οποίος δεν διστάζει να κάνει επίδειξη των πανίσχυρων δυνάμεών του.Δεν μπορούμε λοιπόν παρά να περιμένουμε μέχρι τις 27 Απριλίου προκειμένου να δούμε τους παρακάτω,να τα δίνουν όλα στην κορυφαία ταινία την Marvel Cinematic Universe!

Σχετική εικόνα

 

AvengersRobert Downey Jr. (Tony Stark/Iron Man),Chris Evans (Steve Rogers/Captain America), Chris Hemsworth (Thor), Mark Ruffalo (Bruce Banner/Hulk), Scarlett Johansson (Natasha Romanoff/Black Widow) και Jeremy Renner(ClintBarton/Hawkeye) με τις μετέπειτα προσθήκες των Elizabeth Olsen (Wanda Maximoff/Scarlet Witch), Paul Bettany (Vision) και τον Sebastian Stan (Bucky Barnes/Winter Soldier).

Guardians of the Galaxy :Chris Pratt (Peter Quill/Star-Lord), Zoe Saldana(Gamora), Dave Bautista (Drax the Destroyer), Bradley Cooper (Rocket Raccoon), Vin Diesel(Groot), Karen Gillan (Nebula) και Pom Klementieff (Mantis).

Υπόλοιπο καστ:Samuel L. Jackson (Nick Fury),Chadwick Boseman (T’Challa/Black Panther), Tom Holland (Peter Parker/Spider-Man), Paul Rudd (Scott Lang/Ant-Man), Benedict Cumberbatch (Stephen Strange/Doctor Strange),Benedict Wong (Wong), Benicio del Toro (Taneleer Tivan/The Collector), Cobie Smulders(Maria Hill), Tom Hiddleston (Loki) και Josh Brolin (Thanos), Anthony Mackie (Sam Wilson/The Falcon), τον Michael Rooker (Yondu).

 

 

 

 

 

14

Latest

Οι Voice actors παραμένουν επιφυλακτικοί για τη χρήση ΑΙ στα παιχνίδια

Η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς...

10 tips για να γνωρίσετε κόσμο σε ένα πάρτι

Η πλοήγηση στο κοινωνικό τοπίο ενός πάρτι μπορεί να...

Disney: Κρυμμένο χιούμορ για ενήλικες

Οι ταινίες της Disney είναι γνωστές για τις μαγευτικές...

5 Anime του 2000 που πρέπει να παρακολουθήσετε: Αριστουργήματα των αρχών της χιλιετίας

Η δεκαετία του 2000 ήταν μια χρυσή εποχή για...

Newsletter

spot_img

Don't miss

Οι Voice actors παραμένουν επιφυλακτικοί για τη χρήση ΑΙ στα παιχνίδια

Η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς...

10 tips για να γνωρίσετε κόσμο σε ένα πάρτι

Η πλοήγηση στο κοινωνικό τοπίο ενός πάρτι μπορεί να...

Disney: Κρυμμένο χιούμορ για ενήλικες

Οι ταινίες της Disney είναι γνωστές για τις μαγευτικές...

5 Anime του 2000 που πρέπει να παρακολουθήσετε: Αριστουργήματα των αρχών της χιλιετίας

Η δεκαετία του 2000 ήταν μια χρυσή εποχή για...

Steam: Δεν θα υποστηρίζει πλέον τα Windows 7 και 8

Για τους παίκτες PC που χρησιμοποιούν παλαιότερες εκδόσεις των...
Μαρία Έλενα Μπιθημήτρη
Καλησπέρα σε όλους εσάς που κάτι σας κέντρισε το ενδιαφέρον να επισκεφτήτε την συγκεκριμένη σελίδα και να διαβάσετε το άρθρο μου!!Ονομάζομαι Μαρία-Έλενα Μπιθημήτρη και σπουδάζω στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα επικοινωνίας και ΜΜΕ. Όπως καταλάβατε γράφω άρθρα για το Beasty press και θα ήθελα πολύ να συνεχίσουμε μαζί την πορεία μας σε αυτή την ιστοσελίδα! Για να μην μακρυγορώ και σας κουράζω θα ήθελα να κλείσω αυτό το σύντομο μήνυμα πρώτης γνωριμίας με σας με μια πολύ όμορφη φράση ενός αγαπημένου μου συγγραφέα και κυρίως ψυχαναλυτή του Αργεντίνου Χόρχε Μπουκάι όπου είχε πει σε ένα εξαιρετικό για μένα βιβλίο του τον "δρομο της συνάντησης" για όσους ενδεχομένως ενδιάφερεστε ότι : "Είθε να συναντηθούμε εκεί. Θα σημαίνει πως θα έχετε φτάσει. Θα σημαίνει πως και εγώ θα τα έχω καταφέρει."
spot_imgspot_img

Οι Voice actors παραμένουν επιφυλακτικοί για τη χρήση ΑΙ στα παιχνίδια

Η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς στη βιομηχανία παιχνιδιών, με εταιρείες όπως η Ubisoft να αναπτύσσουν ένα εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης για...

10 tips για να γνωρίσετε κόσμο σε ένα πάρτι

Η πλοήγηση στο κοινωνικό τοπίο ενός πάρτι μπορεί να είναι πρόκληση, ειδικά αν δεν είστε αρκετά εξωστρεφής ως χαρακτήρας. Μη φοβάστε όμως, we got...

Disney: Κρυμμένο χιούμορ για ενήλικες

Οι ταινίες της Disney είναι γνωστές για τις μαγευτικές ιστορίες, τους αξέχαστους χαρακτήρες και τα συγκινητικά μηνύματα. Ωστόσο, οι δημιουργοί αυτών των αγαπημένων ταινιών γνωρίζουν...

5 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ