Ας πούμε ναι!!!

Πες Ναι σε αυτό το ταξίδι που αναβάλλεις συνέχεια,επειδή το μόνο που έχεις είναι το τώρα όποτε ήρθε η ώρα να σταματήσεις να σκέφτεσαι και να το ξεκινήσεις.

Πες Ναι στα πράγματα που σε φοβίζουν ,διότι αυτά που μας τρομάζουν είναι εκείνα που χρειαζόμαστε περισσότερο.

Πες Ναι στο να αγκαλιάσεις κάτι νέο ,και να σταματήσεις να κατοικείς στο παρελθόν η να αναπαράγεις αναμνήσεις που σε βλάπτουν.

Πες Ναι στο να αποδεχτείς και να αγαπήσεις τον εαυτό σου γι’αυτο που είσαι ,ακόμα και με τις ατέλειες σου. Διότι εκείνες είναι που σε κάνουν μοναδικό και ξεχωριστό.

Πες Ναι στο να αλλάξεις καριέρα η σπουδές,αν αισθάνεσαι ότι αυτό που κανείς δεν σε γεμίζει. Ποτέ δεν είναι αργά!

Πες Ναι στο να φύγεις μακριά ,επειδή αν έχεις φτάσει σε σημείο να αναρωτιέσαι στο αν πρέπει να μείνεις η όχι πιθανότατα η απάντηση είναι οτι θα έπρεπε να είχες ήδη φύγει. Ακόμα και αν πονάει το να φευγεις μακριά από τα πράγματα και τους ανθρώπους που θέλεις περισσότερο,είναι αναγκαίο μερικές φορές για να προχωρήσεις μπροστά.

Πες Ναι στο να ζήσεις την ζωή σου σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες και προσδοκίες, και όχι μια ζωή που σου επιβάλουν άλλοι.

Πες Ναι σε αυτά που πραγματικά θες και μην φοβάσαι.

Πες Ναι σε αυτό που είσαι μέχρι τώρα, και σταματά να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους. Δεν υπάρχει άλλος σαν εσένα είσαι μοναδικός και αυτό είναι η δύναμη σου.

Πες Ναι στην αγάπη και σταματά να τρέχεις προς τους ανθρώπους που γνωρίζεις ότι δεν μπορούν να σου δώσουν αυτό που θες και αξίζεις.

Πες Ναι στην θετική ενέργεια και μάθε να αφήνεις πίσω σου την αρνητικότητα , και όλα αυτά τα πράγματα που σε πληγώνουν.

Πες Ναι στο να συγχωρείς τον εαυτό σου , όλοι μας κάνουμε λάθη το θέμα είναι να μαθαίνουμε από αυτά και να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι.

Πες Ναι στο να γίνεις χαρούμενος διότι το αξίζεις. Αξίζεις να ξυπνάς κάθε πρωί και να ανυπομονείς για το τι θα συμβεί.

Πες Ναι σε όλα αυτά διότι το μόνο πράγμα που σε κρατάει πίσω είναι ο ίδιος σου ο εαυτός.  Και μην ξεχνάς ότι…….You Only Live Once but if you do it right then once is enough!!!

10
Ειρήνη Π
Γεννημένη τη λάθος εποχή αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Φοιτήτρια του τμήματος Αισθητικής και κοσμητολογίας του ΤΕΙ Αθήνας, παιδί του καλοκαιριού που ψάχνει την κρυφή ομορφιά σε κάθε τι.

Latest Articles

Διάβασε επίσης...