7 απίθανοι τρόποι να κάνεις οικονομία!

1. Δες βιτρίνες και μετά σημείωσε να αγοράσεις αυτά που πραγματικά χρειάζεσαι. Σίγουρα θα έχει τύχει να αγοράσεις κάτι που τελικά δεν το αξιοποίησες όσο νόμιζες. Ακόμη, τα ακριβά πράγματα που θες για το σπίτι σου ή για οτιδήποτε αγόρασέ τα στις εκπτώσεις.

2. Άσε το αυτοκίνητο αν οδηγείς και το θεωρείς πιο βολική λύση και χρησιμοποίησε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ή το ποδήλατό σου. Μόνο με αυτή την κίνηση θα σώσεις τουλάχιστον 100€ μηνιαίως.

3. Χρησιμοποίησε free τρόπους επικοινωνίας, με τα αντίστοιχα applications. Facebook, Instagram, Viber, είναι οι πιο διαδεδομένοι τρόποι να μιλήσεις με φίλους για να μην ξημερωβραδιάζεσαι στο κινητό χαλώντας την κάρτα σου.

4. Μάζεψε τους φίλους σου στο σπίτι αντί για έξω. Μπορείτε να μαγειρέψετε αντί να παραγγείλετε. Είναι πιο ωφέλιμο, πιο διασκεδαστικό για την παρέα και φυσικά μια πιο οικονομική λύση.

5. Ρίχνε σε ένα βαζάκι κάθε μέρα τα κέρματα που έχεις στο πορτοφόλι σου. Έτσι θα έχεις κάποια χρήματα στην άκρη για τις διακοπές ή για ώρα ανάγκης.

6. Σταμάτα να αγοράζεις φαγητό απ’έξω. Φτιάξε ένα τοστάκι ή ένα σάντουιτς μόνος σου στο σπίτι για να μη χρειαστεί να ξοδεύεις και για αυτό έξω. Αντίστοιχα για μεσημεριανό μπορείς να βάλεις φαγητό σε ταπεράκι και όχι να παίρνεις τις πανάκριβες μερίδες του εμπορίου.

7. Μην πηγαίνεις super market με άδειο στομάχι. Αυτό θα σε κάνει να αγοράζεις παραπάνω φαγητό χωρίς να είναι απαραίτητο. Επίσης μια έρευνα αγοράς δεν θα ήταν κακή ιδέα, καθώς δεν έχουν όλα τα παντοπωλεία ίδιες τιμές.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ GOOGLE

https://www.google.gr/search?q=oikonomia&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwiauOngksLUAhVFPxQKHaDkC7IQ_AUIBygC&biw=1366&bih=662#tbm=isch&q=%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%B1+%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83&imgrc=2lSOxKAhXuSrVM:

https://www.google.gr/search?q=oikonomia&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwiauOngksLUAhVFPxQKHaDkC7IQ_AUIBygC&biw=1366&bih=662#tbm=isch&q=%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%B1+%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83&imgrc=x8ZvI328IQL1WM:

5

Latest Articles

Διάβασε επίσης...