Ανοιξιάτικο πρωινό μακιγιάζ.

Ένα πρωινό μακιγιάζ θα πρέπει να μας δείχνει ξεκούραστες και φρέσκες και να μην είναι έντονο. Όσον αφορά το <<ανοιξιάτικο μακιγιάζ>> αυτό γίνεται με μικρές λεπτομέρειες που προσθέτουμε.

Φυσική βάση είναι το παν και αποφεύγουμε πολύ καλυπτικά make up και πολλή ποσότητα. Προτείνω τη χρήση μόνο concealer στους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και στις προβληματικές περιοχές όπως σπυράκια, κοκκινίλες ή υπερχρωμίες. Αν χρειάζεται να σεταριστεί η βάση ή περισσότερη κάλυψη περάστε ελαφρά μία λεπτή στρώση πούδρας. Απαλό bronzer και κοψίματα αν θέλετε. Για να δώσουμε ανοιξιάτικο αέρα επιλέγουμε αποχρώσεις του ρουζ σε ροδακινί και ροζ στα ζυγωματικά και μήλα. Για πιο φυσικό αποτέλεσμα αντί για πουδρέ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κρεμώδη ρουζ και bronzer.

Στα μάτια μπορείτε να μείνετε στη mascara αλλά αν θέλετε να προσθέσετε κάτι παραπάνω επιλέξτε γηίνες αποχρώσεις του καφέ και για να δείχνετε ξεκούραστες δώστε φως με μία ανοιχτή σκιά στην εσωτερική γωνία και στο κινητό βλέφαρο ή ματ ή ιριδίζουσα. Αν θέλετε eyeliner μείνετε στην λεπτή γραμμή και μπορείτε ως εναλλακτική να χρησιμοποιήσετε καφέ eyeliner ή mascara. Πάλι με αποχρώσεις του ροδακινί και ροζ σκιές τονίζουμε την άνοιξη. Tip: στη εσωτερική υγρή γραμμή του ματιού για έξτρα φως τοποθετείστε μπεζ μολύβι για τα μάτια. Στα φρύδια για να αποφύγετε τις έντονες γραμμές χρησιμοποιήστε μόνο ένα gel φρυδιών με χρώμα. Τα χείλη τα θέλουμε πολύ φυσικά και γι αυτό κάποιο lipgloss ή κρεμώδη κραγιόν (τα ματ είναι καλύτερα για βράδυ) σε καφέ, ροζ και ροδακινί αποχρώσεις πάει πολύ!!!

Για πιο ανοιξιάτικη εμφάνιση και ανάλαφρο look στα μαλλιά μπορείτε να κάνετε ανάλαφρες μπούκλες ή κάποια πλεξίδα και στα νύχια παστέλ αποχρώσεις μανό. 

Wake up and make up!!!

3
Γεωργία Τσόλκα
"Ειμαι η Γεωργία Τσόλκα. Σπουδάζω στο τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας του ΤΕΙ Αθήνας. Μαρέσει να ανακαλύπτω καινούργια μερη και πράγματα. Ελπίζω να σας βοηθήσω και να σας εμπνεύσω"

Latest Articles

Διάβασε επίσης...