Exclusive Content:

10 ηθοποιοί του Hollywood με τους οποίους δεν θα θέλαμε να κάνουμε παρέα στην πραγματική ζωή

Το Hollywood φιλοξενεί μερικούς από τους πιο ταλαντούχους και χαρισματικούς ηθοποιούς στον κόσμο. Ενώ πολλοί από αυτούς είναι αγαπητοί στην οθόνη, υπάρχουν μερικοί των οποίων η προσωπικότητα και η συμπεριφορά στην πραγματική ζωή μπορεί να σας κάνει να σκεφτείτε δύο φορές να περάσετε χρόνο μαζί τους. Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια ματιά σε δέκα ηθοποιούς του Hollywood που, για διάφορους λόγους, δεν θα θέλαμε απαραίτητα να κάνουμε παρέα μαζί τους στην πραγματική ζωή.

#1 Alec Baldwin

Η καριέρα του Alec Baldwin έχει γνωρίσει την επιτυχία που της αναλογεί, αλλά η φήμη του εκτός οθόνης έχει αμαυρωθεί από ένα ιστορικό ασταθούς συμπεριφοράς. Τα πολυάριθμα δημόσια ξεσπάσματά του, συμπεριλαμβανομένων διαπληκτισμών με παπαράτσι και περιστατικών που αφορούν προβλήματα διαχείρισης θυμού, μπορεί να κάνουν το να περνάς χρόνο μαζί του μια αγχωτική εμπειρία.

#2 Charlie Sheen

Γνωστός για τον ρόλο του στο “Two and a Half Men” και την περιβόητη δημόσια κατάρρευσή του το 2011, η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Charlie Sheen, τα προβλήματα κατάχρησης ουσιών και οι αμφισβητήσιμες επιλογές του μπορεί να μη δημιουργούν ένα ευχάριστο περιβάλλον παρέας. Παρόλο που μπορεί να έχει καθαρίσει σε κάποιο βαθμό τις πράξεις του τα τελευταία χρόνια, οι αναμνήσεις από το ταραχώδες παρελθόν του παραμένουν.

#3 Shia LaBeouf

Η φήμη του Shia LaBeouf έχει αμαυρωθεί από περίεργα και ανησυχητικά περιστατικά, όπως ισχυρισμοί για λογοκλοπή, αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σε δημόσιες εκδηλώσεις και συλλήψεις. Η προτίμησή του για την performance art και η ασυνήθιστη συμπεριφορά του μπορεί να κάνουν μια περιστασιακή παρέα μια μάλλον απρόβλεπτη υπόθεση.

#4 Lindsay Lohan

Η πολλά υποσχόμενη καριέρα της Lindsay Lohan πήρε την κατιούσα λόγω των καλά τεκμηριωμένων αγώνων της με την κατάχρηση ουσιών και τα νομικά ζητήματα. Ενώ έχει επιχειρήσει να επιστρέψει, το ταραχώδες παρελθόν της και η αβεβαιότητα που περιβάλλει την προσωπική της ζωή θα μπορούσαν να κάνουν το να περνάει χρόνο κάποιος μαζί της μια δύσκολη και απρόβλεπτη εμπειρία.

#5 Mel Gibson

Η καριέρα του Mel Gibson ως ηθοποιού και σκηνοθέτη έχει γνωρίσει τα σκαμπανεβάσματά της, αλλά η συμπεριφορά του εκτός οθόνης, που χαρακτηρίζεται από αμφιλεγόμενα και προσβλητικά σχόλια, καθώς και από κατηγορίες για ρατσισμό και αντισημιτισμό, τον έχει καταστήσει πολωτική φιγούρα. Αυτές οι ενέργειες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αμήχανες και άβολες συζητήσεις κατά τη διάρκεια μιας παρέας.

Hollywood

#6 Katherine Heigl

Η φήμη της Katherine Heigl στο Hollywood έχει αμαυρωθεί από τις ειλικρινείς επικρίσεις της για τα δικά της έργα, συμπεριλαμβανομένης της περιόδου της στο “Grey’s Anatomy” και του ρόλου της στο “Knocked Up”. Η τάση της να ασκεί δημόσια κριτική στους συναδέλφους της και στα projects στα οποία συμμετείχε ενδέχεται να μη δημιουργεί θετική ατμόσφαιρα για περιστασιακές συναναστροφές.

#7 Megan Fox

Η Megan Fox έχει επικριθεί στο παρελθόν για τα σχόλιά της σχετικά με σκηνοθέτες και συμπρωταγωνιστές της και η ειλικρινής φύση της μπορεί να μην είναι η δυσαρεσκεία όλων μας κατά τη διάρκεια μιας χαλαρής συνάντησης.

#8 Tom Cruise

Η εμπλοκή του Tom Cruise με την Εκκλησία της Σαηεντολογίας και η έντονη αφοσίωσή του στην οργάνωση έχουν προκαλέσει ανησυχίες. Η ακλόνητη δέσμευσή του στη Σαηεντολογία θα μπορούσε να οδηγήσει σε άβολες συζητήσεις και διαφορετικά συστήματα πεποιθήσεων κατά τη διάρκεια μιας παρέας.

#9 Gwyneth Paltrow

Η μάρκα lifestyle της Gwyneth Paltrow, Goop, έχει συχνά επικριθεί για την προώθηση ψευδοεπιστημών και προϊόντων με αμφισβητήσιμους ισχυρισμούς για την υγεία. Η προτίμησή της στην προώθηση ακριβών και αντισυμβατικών τάσεων ευεξίας μπορεί να κάνει τα περιστασιακά στέκια που επικεντρώνονται σε συζητήσεις για την υγεία και την ευεξία μάλλον κουραστικά.

#10 James Franco

Η φήμη του James Franco έχει σημαδευτεί από την εκκεντρική και απρόβλεπτη συμπεριφορά του, συμπεριλαμβανομένου του ενδιαφέροντός του για πρωτοποριακά έργα τέχνης και της τάσης του να θολώνει τα όρια μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας. Η προτίμησή του για την τέχνη που σπρώχνει τα όρια μπορεί να κάνει την παρέα μαζί του μια μάλλον αντισυμβατική και δυνητικά άβολη εμπειρία.

Hollywood

Οι πολύπλοκες ζωές των αστέρων του Hollywood

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι οι ηθοποιοί του Hollywood είναι πολύπλευρα άτομα, όπως όλοι οι άλλοι. Οι δημόσιες προσωπικότητές τους συχνά μεγεθύνονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι αποφάσεις που λαμβάνουν, καλές και κακές, ελέγχονται σε παγκόσμια κλίμακα. Παρόλο που ορισμένοι ηθοποιοί μπορεί να είχαν το μερίδιο που τους αναλογούσε σε διαμάχες ή εκκεντρικότητες, αξίζει να αναγνωρίσουμε ότι έχουν επίσης τα δυνατά τους σημεία, τα ταλέντα τους και στιγμές γνήσιας καλοσύνης. Όπως με όλους, είναι σημαντικό να προσεγγίζουμε τις κρίσεις για την παρέα με αυτούς τους ηθοποιούς με ανοιχτό μυαλό και με την κατανόηση ότι η πολυπλοκότητα της ζωής τους εκτείνεται πολύ πέρα από αυτό που βλέπουμε στα πρωτοσέλιδα και στην οθόνη.

Με λίγα λόγια

Οι ηθοποιοί του Hollywood ζουν συχνά κάτω από τον έλεγχο του κοινού και ενώ η προσωπικότητά τους στην οθόνη μπορεί να είναι αγαπητή, οι προσωπικότητες και η συμπεριφορά τους στην πραγματική ζωή μπορεί να είναι αρκετά διαφορετικές. Οι δέκα ηθοποιοί που αναφέρθηκαν σε αυτό το άρθρο έχουν συγκεντρώσει την προσοχή για διάφορους λόγους, από αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά μέχρι αμφιλεγόμενες πεποιθήσεις και πράξεις. Αν και είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι δεν μπορούμε να κρίνουμε κάποιον μόνο από τη δημόσια περσόνα του, αυτά τα άτομα μπορεί να παρουσιάζουν προκλήσεις ή δυσφορία σε ένα κοινωνικό περιβάλλον. Τελικά, το αν θα θέλαμε να κάνουμε παρέα με αυτούς τους ηθοποιούς στην πραγματική ζωή εξαρτάται από τις δικές μας αξίες, προτιμήσεις και ανοχή στις μοναδικές ιδιορρυθμίες και αντιφάσεις τους.

Διαβάστε επίσης:

Latest

Το Ακρωτήρι του Sharr White: Με την Μαρία Ναυπλιώτου και τον Δημήτρη Αλεξανδρή

Μία από τις πιο πολυαναμενόμενες παραστάσεις της σεζόν, ξεκινά...

«Αμφιβολία»: Πρεμιέρα στις 21 Οκτωβρίου στο θέατρο Δ. Χόρν

Ένα από τα πλέον συζητημένα θεατρικά έργα των τελευταίων...

Δεν έχασα τίποτα εκτός από αυτά που δεν είχα ποτέ μου

Αυτός θα είναι ο τίτλος του σημερινού άρθρου και...

Newsletter

Don't miss

Το Ακρωτήρι του Sharr White: Με την Μαρία Ναυπλιώτου και τον Δημήτρη Αλεξανδρή

Μία από τις πιο πολυαναμενόμενες παραστάσεις της σεζόν, ξεκινά...

«Αμφιβολία»: Πρεμιέρα στις 21 Οκτωβρίου στο θέατρο Δ. Χόρν

Ένα από τα πλέον συζητημένα θεατρικά έργα των τελευταίων...

Δεν έχασα τίποτα εκτός από αυτά που δεν είχα ποτέ μου

Αυτός θα είναι ο τίτλος του σημερινού άρθρου και...

Έχεις Σγουρά Μαλλιά; – Δες εδώ Το Βίντεο για… Μπούκλες που Έγινε Viral

Βίντεο που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στα social media δείχνει γνωστή...

Blue Train: Το νέο έργο του Γεράσιμου Ευαγγελάτου ξεκίνησε θριαμβευτικά και συνεχίζει κάθε Δευτέρα & Τρίτη, στο Θέατρο ΑΛΜΑ!

Το “BLUE TRAIN”, το νέο έργο του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, σε σκηνοθεσία Γιώργου Σουλεϊμάν, ξεκίνησε την πορεία του στο Θέατρο ΑΛΜΑ θριαμβευτικά, και παρουσιάζεται για...

Το Ακρωτήρι του Sharr White: Με την Μαρία Ναυπλιώτου και τον Δημήτρη Αλεξανδρή

Μία από τις πιο πολυαναμενόμενες παραστάσεις της σεζόν, ξεκινά στις 6 Δεκεμβρίου, στο Θέατρο Ιλίσια. Η Μαρία Ναυπλιώτου συναντά τον Δημήτρη Αλεξανδρή, στην παράσταση...

«Αμφιβολία»: Πρεμιέρα στις 21 Οκτωβρίου στο θέατρο Δ. Χόρν

Ένα από τα πλέον συζητημένα θεατρικά έργα των τελευταίων ετών, η «Αμφιβολία» (Doubt: a parable) του John Patrick Shanley, κάνει πρεμιέρα στις 21 Οκτωβρίου...