Games of a Generation: Εκπτώσεις στο EU PlayStation Store

Παίζεις ή δε παίζεις;

0

Ενώ ο τίτλος “Games of a Generation” φαντάζει λίγο υπερβολικός, αυτό δεν σταμάτησε πολλούς τίτλους να κερδίσουν αυτή την ονομασία, κάτι που έριξε τις τιμές τους κατακόρυφα στις εκπτώσεις του EU PlayStation Store.

Πιο αναλυτικά, τίτλοι όπως τα Red Dead Redemption 2, Overwatch, Rocket Leaugueκαι The Witcher 3: Wild Hunt είδαν σημαντικές μειώσεις στην τιμή τους, κάτι που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο από την κοινότητα. Με κάποια απορία συναντάμε και τίτλους όπως το Far Cry 5 και το Conan Exiles, που ενώ είναι διαμάντια του χώρου, δεν θεωρούνται και ορόσημα μιας ολόκληρης γενιάς. Στην τελευταία βαθμίδα της μεγάλης λίστας παιχνιδιών βρίσκουμε τίτλους όπως τα Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition και Tomb Raider: Definitive Edition, τα οποία ενώ αριστουργήματα, δεν είμαστε σίγουροι πως πιάνονται ως τίτλοι του συγκεκριμένου generation, όντας remasters.

Αφήνοντας την επιλογή των τίτλων στην άκρη, η Sony κάνει εκπτώσεις σε μια μεγάλη και διαφοροποιημένη γκάμα τίτλων, οι οποίες ξεκίνησαν σήμερα και τελειώνουν στις 16 Οκτωβρίου. Παρακάτω ακολουθεί η πλήρης λίστα με τις διαθέσιμες επιλογές!

Θα τιμήσετε τις εκπτώσεις με μερικές αγορές; Πείτε μας στα σχόλια!