Exclusive Content:

Φεστιβάλ Σοκολάτας: ο παράδεισος της σοκολάτας

Η σοκολάτα είναι το αγαπημένο γλυκό μικρών και μεγάλων. Άλλωστε θεωρείται “η τροφή των Θεών”. Στο Φεστιβάλ της Σοκολάτας θα νιώσεις σαν θεός. Σοκολάτες από πολλές γωνίες του κόσμου σε ταξιδεύουν με την μοναδική τους γεύση.

Διάφορα είδη σοκολάτας περιμένουν το κοινό να τις απολαύσει. Από την απλή σοκολάτα γάλακτος, μέχρι πιο σύνθετες όπως ο συνδυασμός λευκής και μαύρης σοκολάτας και σοκολάτας κάνναβης, θα συγκινήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Ζαχαρωτά και άλλα εδέσματα που περιέχουν σοκολάτα. Cupcakes με Nutella, red velvet και oreo. Πραλίνα σε χωνάκι, σοκολάτες σε κάθε γεύση και παραλλαγή. Ρόφημα σοκολάτας σε δεκάδες γεύσεις. Από φυστικοβούτυρο, μέχρι καραμέλα με αλάτι Ιμαλαΐων. Cookies, βαφλάκια και παγωτό είναι λίγα από αυτά που μπορεί να δοκιμάσει ο επισκέπτης.

Στο φεστιβάλ ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει διάφορα workshops και να εξελίξει τις γνώσεις του στην μαγειρική και την ζαχαροπλαστική. Εκεί διακεκριμένοι pastry chef των βοηθούν και τον καθοδηγούν. Ακόμα μπορεί να παρακολουθήσει μαθήματα live cooking από γνωστούς chef. Μερικοί εξ αυτών είναι η Ελένη Ψιχούλη και ο Γιώργος Τσούλης.

Επιπλέον μην ξεχάσετε να βγάλετε φωτογραφία το μεγάλο συντριβάνι που αναβλύζει σοκολάτα και να βγάλετε φωτογραφίες στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Ακόμα διοργανώνονται ειδικές δραστηριότητες για τα παιδιά. Επιπλέον μπορείς να απολαύσεις την ζεστή σοκολάτα σου στον ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο.

Το Φεστιβάλ Σοκολάτας είναι ο ιδανικός προορισμός για άτομα κάθε ηλικίας. Είναι ένα φεστιβάλ που θα το λατρέψει όποιος αγαπάει την σοκολάτα. Αν δεν είσαι λάτρης της σοκολάτας, σίγουρα θα σου αλλάξει γνώμη. Το Φεστιβάλ Σοκολάτας θα λειτουργήσει από τις 14 μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου. Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε είτε από το viva.gr είτε από την είσοδο της Τεχνόπολις.

 

Latest

Newsletter

Don't miss

Ο Jon Bon Jovi Σώζει Γυναίκα από Αυτοκτονία σε Γέφυρα στο Νάσβιλ – Βίντεο

Σε μια συγκλονιστική στιγμή, η διάσημη ροκ σταρ Jon Bon Jovi κατάφερε να σώσει μια νεαρή γυναίκα που ετοιμαζόταν να αυτοκτονήσει από τη γέφυρα...

«Starry Night: Ο Van Gogh Ζωγράφισε τον Ουρανό με Ακρίβεια Επιστημονικής Φυσικής σύμφωνα με Έρευνα

Η διάσημη ζωγραφιά του Vincent van Gogh, Starry Night, δεν είναι απλώς ένα έργο τέχνης, αλλά αποκαλύπτει μια εκπληκτική σύνδεση με τους νόμους της...

Μαθητές Λυκείου Κάνουν Έκπληξη στον Φύλακα, με το Αυτοκίνητο των Ονείρων του

Μια ομάδα μαθητών από το Λύκειο James Madison στη Βιρτζίνια κατάφερε να συγκινήσει τον Francis Apraku, έναν φύλακα με καταγωγή από τη Γκάνα, προσφέροντάς...