Λίγες μόλις μέρες μετά την αλλαγή του νέου έτους και εσύ αρχίζεις να κάνεις τον απολογισμό σου για τη παλιά χρονιά και επαναπροσδιορίζεις τους στόχους σου για το 2019! Και ντάξει δεν χάθηκε και ο κόσμος αν δεν βάλεις όλα τα τικ στη λίστα με τα New Year’s Resolutions, αρκεί να προσπαθήσεις όσο μπορείς για να εκπληρώσεις όσο το δυνατόν περισσότερους στόχους. Έτσι κι εμείς βρήκαμε τρόπο να γεμίσουμε τη νέα χρονιά με χαρά κι αισιοδοξία, γι’ αυτό και σας παραθέτουμε μερικά λόγια διάσημων προσωπικοτήτων για τον τρόπο που αυτοί αντιλαμβάνονται κάθε νέο ξεκίνημα και στη συγκεκριμένη περίπτωση την αντίληψη που έχουν για κάθε νέα χρονιά που έρχεται!

Michelle Obama 
“Μπορεί να μην έχεις πάντα μια άνετη ζωή και να μην μπορείς πάντα να λύσεις τα προβλήματα του Κόσμου, αλλά ποτέ μην υποτιμάς την αξία σου γιατί η ιστορία μας έχει δείξει ότι το θάρρος είναι μεταδοτικό και η ελπίδα μπορεί να αποκτήσει ζωή μόνη της.”

Oprah Winfrey 
“Το τέλος του έτους δεν είναι ούτε τέλος ούτε αρχή. Είναι συνέχεια με όλη την σοφία που μπορεί να μας εμποτίσει η εμπειρία. Στην υγειά του νέου χρόνου και της νέας ευκαιρίας που μας δίνεται να τα καταφέρουμε σωστά αυτή τη φορά.”

Donna Karan
“Διάγραψε τα αρνητικά και τόνισε τα θετικά!”

Heidi Klum 
“Είναι σημαντικό να διαμορφώνεις το περιβάλλον σου, όπως και τον εαυτό σου με θετικό τρόπο. Αυτό σημαίνει να περιβάλλεσαι από θετικούς ανθρώπους, αντί για αρνητικούς που ζηλεύουν ό,τι κάνεις.”

Ellen DeGeneres
“Βρες ποιος είσαι και γίνε αυτός ο άνθρωπος. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που ήρθε η ψυχή σου σε αυτήν τη γη. Βρες αυτήν την αλήθεια και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους.”

Demi Lovato
“Ανεξάρτητα από το τι περνάς υπάρχει πάντα ένα φως στο τέλος του τούνελ. Μπορεί να μοιάζει δύσκολο να το φτάσεις αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο. Απλά συνέχισε να περπατάς προς αυτό και θα βρεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων.”