Τα 7 πιο σπαστικά video games

Πόσες φορές σκεφτήκατε να σπάσετε το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας, εξαιτίας ενός εκνευριστικού παιχνιδιού του οποίου τις πίστες δεν μπορούσατε να περάσετε; Το beasty-press σας παρουσιάζει 7 ακόμα από αυτά τα παιχνίδια!

 

1. Flappy bird – Σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να βοηθήσεις το flappy bird να πετάξει ανάμεσα σε τεράστιους πράσινους σωλήνες. Κάθε φορά που πέφτεις στο έδαφος είτε σε έναν από αυτούς τους σωλήνες ξεκινάς από την αρχή!

 

2. Cat Mario – Όπως λέει και ο τίτλος, αυτό το παιχνίδι κινείται σε παρόμοιους ρυθμούς με το παιχνίδι Super Mario, μόνο που ο πρωταγωνιστής είναι μία γάτα, ενώ το παιχνίδι εγγυάται πολύ περισσότερο rage και απελπισία!

 

3. The Impossible Game – Αποστολή σου είναι να οδηγήσεις στον τερματισμό έναν κύβο, περνώντας πίστες που περιέχουν εμπόδια όπως καρφιά και λάκκους. Όσο απλό και να ακούγεται, εγγυάται πως θα σου σπάσει τα νεύρα.

 

4. Hardest Game Ever 2 – Το όνομα τα λέει όλα. Τρελές δοκιμασίες για άτομα με φοβερά μεγάλη υπομονή και επιμονή.

 

5. Dumb ways to die – Βοήθησε τα ανθρωπάκια να επιβιώσουν σε κάθε πίστα από έναν “χαζό” θάνατο. Κάθε φορά ο χρόνος σε κάθε πίστα θα είναι και λιγότερος ενώ η ταχύτητα που απαιτείται για να νικήσεις μεγαλύτερη.

 

6. League of legends – Πολύ κλασσικό, ίσως και το πιο διάσημο παιχνίδι αυτή τη στιγμή στον πλανήτη. Μετά από το season 3 όμως οι αριθμοί των παιχτών του LOL ανέβηκαν και μαζί με αυτούς έπεσε και δραματικά ο μέσος όρος ηλικίας τους, μετατρέποντας το στο απόλυτο rage game. Λίγο πολύ όλοι θελήσαμε να σπάσουμε την οθόνη του Η/Υ μας εξαιτίας κάποιου συμπαίκτη μας!

 

7. The Narrator is a DICK! – Ένα παιχνίδι τύπου Super Mario με μία βασική διαφορά. Περιέχει τη φωνή ενός αφηγητή που σε κατευθύνει κατά την διάρκεια όλου του παιχνιδιού. Τι γίνεται όμως όταν ο αφηγητής αυτός δεν είναι με το μέρος σου, αλλά προσπαθεί να σε μπερδέψει; Όλα αυτά σε αυτό το παιχνίδι νεύρων που θα σου μείνει αξέχαστο.

 

Αυτά είναι ορισμένα από τα πιο σπαστικά video games! Αν ποτέ θελήσετε να τα δοκιμάσετε, σας ευχόμαστε γερά νεύρα και μεγάλη υπομονή.

 

Η εικόνα είναι από :  https://www.flickr.com/photos/radjose/4460564381

 
Κυριάκος Βαρνάβας
Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου. Λάτρης της ψυχολογίας, της ιστορίας και της ποίησης. Αδυναμία μου τα anime, το σκάκι και τα παιχνίδια τύχης. Αν με ρωτούσατε να περιγράψω την ιδανική εικόνα στο μυαλό μου αυτή θα ήταν "βροχή, ένα καλό βιβλίο μυστηρίου και ένα ποτήρι κρασι". Αν πάλι μου ζητούσατε να μιλήσω για το όνειρο μου, τότε δε θα χρειαζόταν να σας πω κάτι καθώς μπορείτε να το δείτε με τα ίδια σας τα μάτια, την οικογένεια μου, το Beasty.

Latest Articles

Διάβασε επίσης...