7 τραγούδια που δεν θα αποφύγετε τα Χριστούγεννα

Καλώς ήρθατε σε ακόμα ένα Top 7. Αυτή τη βδομάδα θα σας παρουσιάσουμε 7 τραγούδια που δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε αυτά τα Χριστούγεννα.

 

1. Ένα τραγούδι για όλους τους καρδιοχτυπημένους των Χριστουγέννων το οποίο παίζει καθιερωμένα παντού.

 

2. Και συνεχίζουμε με το επόμενο τραγούδι – απόδειξη πως τα Χριστούγεννα παραμένουν μία από τις πιο ερωτικές εποχές

 

3. Και φυσικά παπούτσι από τον τόπο σου και ας είναι μπαλωμένο! Η δικιά μας Χριστουγεννιάτικη εκδοχή για τους ερωτευμένους από μια αγαπημένη ερμηνευτή

 

4. Το επόμενο τραγούδι συγκεντρώνει και πολλούς θαυμαστές όπως και επικριτές λόγω της μεγάλης δημοτικότητας του τραγουδιστή στο ωραίο φύλλο.

 

5.  το αγαπημένο τραγούδι από την Mariah Carrey αυτή τη φορά σε μια φοβερή διασκευή !

 

6. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και ένας από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές της δεκαετίας με πολλούς θαυμαστές και επικριτές.

 

7. Και κλείνουμε με ένα αρκετά αγαπημένο

 

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα τραγούδια που δύσκολο να αποφύγουμε φέτος τα Χριστούγεννα όπως και κάθε άλλη χρονιά! Μέχρι την επόμενη φορά καλά Χριστούγεννα σε όλους.

 

η εικόνα είναι από : http://hallsgarden.com/

1
Κυριάκος Βαρνάβας
Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου. Λάτρης της ψυχολογίας, της ιστορίας και της ποίησης. Αδυναμία μου τα anime, το σκάκι και τα παιχνίδια τύχης. Αν με ρωτούσατε να περιγράψω την ιδανική εικόνα στο μυαλό μου αυτή θα ήταν "βροχή, ένα καλό βιβλίο μυστηρίου και ένα ποτήρι κρασι". Αν πάλι μου ζητούσατε να μιλήσω για το όνειρο μου, τότε δε θα χρειαζόταν να σας πω κάτι καθώς μπορείτε να το δείτε με τα ίδια σας τα μάτια, την οικογένεια μου, το Beasty.

Latest Articles

Διάβασε επίσης...