5 εκνευριστικοί τύποι ανθρώπων στα ΜΜΜ!

Εσένα ποιος σε εκνευρίζει περισσότερο;

Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι, για την πλειοψηφία, το αναγκαίο κακό της καθημερινότητάς μας. Οι συγκοινωνίες στην Ελλάδα και ειδικά στην Αθήνα έχουν σίγουρα πάρα πολλά αρνητικά. Από πού να ξεκινήσει κανείς; Από τα δρομολόγια των λεωφορείων που παραλείπονται, ενώ βιάζεσαι; Από τα τρόλεϋ που χαλάνε τακτικά στη μέση του δρόμου και εμποδίζουν και την κυκλοφορία; Το τραμ που είναι πιο αργό και από χελώνα με σπασμένο πόδι; Από τον ηλεκτρικό που είναι πιο βρώμικος και από την οθόνη του κινητού σου; Από το γεγονός ότι σε όποιο μέσο κι αν μπεις σε ώρες αιχμής θα στριμωχτείς σαν παστή σαρδέλα; Από πού; Θα σου πω εγώ από πού! Από τους επιβάτες! Γιατί τίποτα δεν μπορεί να γίνει πιο εκνευριστικό από τον άνθρωπο! Πάμε να δούμε, λοιπόν, τις πιο εκνευριστικές κατηγορίες ανθρώπων στα ΜΜΜ!

1) Το χέλι! Πρόκειται γι’ αυτόν τον σπαστικό άνθρωπο που δεν περιμένει να κατεβεί ο κόσμος για να μπει μέσα. Μπορεί να περιμένουν 30 άτομα μπροστά του για να βγουν, αλλά όχι! Εκείνος θα καταφέρει να ελιχθεί κάπως, να βρει μια τρύπα κάπου μέσα σε αυτή την ανθρωπόμορφη μάζα και να χωθεί πρώτος μέσα στο μέσο. Δεν τον νοιάζει αν οι άλλοι ποδοπατηθούν, αρκεί να μπει. Ρε “χέλι”, γιατί το κάνεις αυτό; Μη φοβάσαι, ΔΕΝ θα φύγει το λεωφορείο, μετρό κ.τ.λ. χωρίς εσένα (αν και θα το άξιζες…)!

2) Ο/η pole dancer! Το καταλάβαμε, μικρός ήθελες να ασχοληθείς με το pole dancing ή να γίνεις στρίπερ, αλλά σε έφαγε το σύστημα και τελικά έγινες δικηγόρος. Συγκινητική η ιστορία σου, αλλά μάντεψε ποιον δεν ενδιαφέρει!Ακριβώς! Εμένα και όλους όσοι προσπαθούν να κρατηθούν από τον στύλο στο μετρό για να μην πέσουν! Όταν εσύ πας και αγκαλιάζεις τον στύλο ή ακουμπάς πάνω με την πλάτη σου, εγώ από πού υποτίθεται ότι πρέπει να κρατηθώ;

3) Ο βράχος! Είναι αυτός ο τύπος (πάντα μεγαλόσωμος!) που στέκεται σε όλη τη διάρκεια του… μαγευτικού αυτού ταξιδιού, μπροστά στην πόρτα. Δεν τον νοιάζει αν ανέβηκε από την αφετηρία και θέλει να κατέβει στο τέρμα. Θα στέκεται 40φεύγα στάσεις όρθιος μπροστά στην πόρτα, για να μην κάτσουν άλλοι μπροστά στην πόρτα και δεν μπορεί να βγει (;) !Πρώτον, θα κατέβεις στο τέρμα άνθρωπέ μου. Θα κατέβουν όλοι έτσι κι αλλιώς. Δεύτερον, ΕΣΥ είσαι αυτός που εμποδίζει τον κόσμο να κατέβει! Γιατί κάνεις αυτά που δεν σου αρέσει να σου κάνουν;

4) Ο επιδεικτικά σνομπ! Επιβιβάζεσαι σε ένα λεωφορείο ή τρόλεϋ και βλέπεις μία θέση κενή. Στην εξωτερική πλευρά, ωστόσο, κάθεται ένα δίποδο ον. Περιμένεις να μπει από τη μέσα πλευρά ή έστω να σηκωθεί για να περάσεις εσύ. Το ανθρωποειδές αυτό, όμως, όχι μόνο δεν κάνει τίποτα από αυτά, αλλά παίρνει ύφος χιλίων καρδιναλίων και αν πας και ζητήσεις να καθίσεις θα σε κάψει ζωντανό με ένα βλέμμα. Αν δεν θες κόσμο δίπλα σου, πάρε ταξί!

5) Οι γριές! Οι γριές συνήθως ανήκουν και σε άλλες κατηγορίες (ή σε όλες…). Παρόλα αυτά, αποτελούν και μία ξεχωριστή κατηγορία για έναν και μόνο λόγο. ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ! Είπαμε, κυρά μου, είσαι μεγάλης ηλικίας και σε πονάνε τα πόδια σου. Αν δεν αντέχεις όρθια (αν), ζήτα το ευγενικά και κάποιος θα φιλοτιμηθεί να σου παραχωρήσει τη θέση του. Αν, όμως, έρθεις και απαιτήσεις να σηκωθώ για να κάτσεις, θα σε πετάξω από το παράθυρο! Εγώ πιθανότατα να έχω σχολή, δουλειά και άλλες χίλιες δυο υποχρεώσεις. Εσύ τι έχεις; Να πας μέχρι τη λαϊκή και να βλέπεις όλη μέρα τηλεόραση; Μη σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου και σκέψου λίγο ότι μπορεί να κουράζομαι περισσότερο από σένα!

Αυτοί είναι οι πέντε πιο εκνευριστικοί άνθρωποι που θα συναντήσεις στα ΜΜΜ. Υπάρχει, μήπως κάποιος που σε εκνευρίζει περισσότερο;

8
Μαρία Απαλαχίδου
Ποδοσφαιρόφιλη, δυναμική, τρελή με σαρκαστική συνήθως διάθεση. Φοιτήτρια του ΕΚΠΑ και γνήσια βορειοελλαδίτισσα από τις Σέρρες ( ΣΟΥΒΛΑΚΙ είναι και όχι καλαμάκι ). Σαν ρομαντική και επαναστάτρια, μου αρέσει να ζω στο κόκκινο.

Latest Articles

Διάβασε επίσης...