5 προκλήσεις-παιχνίδια με το μακιγιάζ.

Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται στο Youtube μία έκρηξη βίντεο από προκλήσεις σχετικές με το μακιγιάζ! Ο ένας youtuber <<προκαλεί>> τον άλλον και έτσι ξεκινάει ένα παιχνίδι. Αν λοιπόν και σεις έχετε όρεξη για παιχνίδι και παράλληλα αγαπάτε το μακιγιάζ σίγουρα μπορείτε να δοκιμάσετε κάποιες από τις παρακάτω προκλήσεις μόνες σας ή ακόμα καλύτερα με φίλες!

Χωρίς καθρέφτη. 

Έχουμε συνηθίσει τόσο πολύ να κάνουμε το μακιγιάζ μας μπροστά από τον καθρέφτη που ίσως φανεί εύκολο χωρίς. Ή μήπως όχι;; Το αποτέλεσμα θα είναι διαφορετικό απ’ότι περιμένουμε!

 

Χωρίς πινέλα.

Πόσο όμορφο μπορεί να βγει άραγε χωρίς τα κατάλληλα εργαλεία. Η πρόκληση είναι να φαίνεται σαν να έχουμε ακολουθήσει κανονικά τα βήματα που κάνουμε στη καθημερινότητα μας. Μάλλον δύσκολο!!

Με το αντίθετο χέρι. 

Πολλές φορές η γραμμή του eyeliner βγαίνει διαφορετική σε κάθε μάτι με το χέρι που χρησιμοποιούμε κανονικά, φανταστείτε με το αντίθετο!! 

Με δεμένα μάτια. 

Αποφασίσατε με τη κολλητή να μείνετε μέσα? Δέστε τα μάτια και κάντε η μία στην άλλη το μακιγιάζ. Μπορεί να πάρει λίγο παραπάνω χρόνο λόγω γέλιων και σίγουρα η αντίληψη της αίσθησης του προσώπου είναι πολύ διαφορετική!!!

Χρησιμοποιώντας μόνο 1 κραγιόν. 

Αν θέλετε να έχετε ένα φυσικό αποτέλεσμα τότε η απόχρωση που πρέπει να διαλέξετε είναι καφέ. Αν πάλι θέλετε να παίξετε, φανταστείτε πως θα είναι να έχετε φρύδια, σκιές, eyeliner, ρου με κόκκινο κραγιόν. 

 

 

 

2
Γεωργία Τσόλκα
"Ειμαι η Γεωργία Τσόλκα. Σπουδάζω στο τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας του ΤΕΙ Αθήνας. Μαρέσει να ανακαλύπτω καινούργια μερη και πράγματα. Ελπίζω να σας βοηθήσω και να σας εμπνεύσω"

Latest Articles

Διάβασε επίσης...