5 Φορές που ο Leonardo DiCaprio Μας Απέδειξε Περίτρανα Τι αξίζει!

Ο Leonardo DiCaprio είναι από τους πιο γνωστούς και ταλαντούχους ηθοποιούς σήμερα, έχοντας κατακτήσει 1 όσκαρ για την ερμηνεία του στο The Revenant και ακόμη 97 βραβεία.  Ο ηθοποιός, ξεχωρίζει για τις απίστευτες επιλογές που κάνει στους ρόλους του και για την ερμηνεία τους. Πράγματι, ο Dicaprio δεν παίζει ποτέ “όπου να ναι”, όπως κάνουν αρκετοί δημοφιλείς ηθοποιοί, αλλά κάνει πάντα προσεκτική επιλογή των ρόλων του. Έτσι, λοιπόν, αξίζει να θυμηθούμε μερικές από τις σκηνές που τον εξύψωσαν και χάρις αυτών μας χάρισε απίστευτες στιγμές.

5# Ιnception – Mal’s Death

Ποιος δεν έκλαψε ή ποιος δεν συγκινήθηκε με την ερμηνεία του στο ρόλο του Cobb, ο οποίος παρακολουθεί και προσπαθεί έντρομος να σταματήσει την γυναίκα του από το να αυτοκτονήσει;

4# Catch Me If You Can –  Όταν ο Frank Abignale επιτέλους συλλαμβάνεται

Ο Φρανκ Άμπιγκνειλ έχοντας διαπράξει εκατοντάδες απάτες επιτέλους συλλαμβάνεται από τον αστυνόμο Καρλ Χάνρατι. Η σκηνή αυτή είναι “όλα τα λεφτά” και ο ΝτιΚάπριο μας δείχνει, για ακόμη μια φορά, την δύναμη του.

3# Romeo & Juliet – Όταν ο Ρωμαίος συναντά την Ιουλιέτα

Μια από τις καλύτερες ιστορίες αγάπης, όπου ο Leo απογειώνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Είναι μια σκηνή που υστερεί βέβαια σε διάλογο, κάτι που γίνεται όμως προκειμένου ο Leo και η συμπρωταγωνίστρια του να μεταδώσουν στους θεατές την σεξουαλική ένταση μεταξύ των δύο ηρώων.

2# Shutter Island – The Letting Go Part

Στη σκηνή, ο DiCaprio βιώνει ένα όραμα, όπου μιλά στην γυναίκα του που πέθανε στη πυρκαγιά.

1# Blood Diamond – Η τελευταία κλήση

Η συγκεκριμένη σκηνή είναι προσωπική αγαπημένη! Στο μεγαλύτερο μέρος της ταινίας, ο DiCaprio προσπαθεί ν’ ανακτήσει το διαμάντι. Εν τέλει, όμως, βρίσκεται σε μια βουνοπλαγιά αιμορραγώντας, θυσιάζοντας τον εαυτό του, με σκοπό να δραπετεύσουν οι υπόλοιποι. Προτού όμως το κάνει αυτό, πρέπει πρώτα να κάνει μια σκηνή.

1
Χριστίνα Δάδινα
Πάντειο πανεπιστήμιο-επικοινωνίας μέσων και πολιτισμού

Latest Articles

Διάβασε επίσης...