5+1 λόγοι για να πας κι εσύ στο πιο καινοτόμο διήμερο πολυσυνέδριο!                                                             


Δημιουργικότητα, καινοτομία και επιχειρηματικότητα!
Όλα μαζεμένα σε 2 μέρες γεμάτες διαδραστικές ομιλίες, εκπαιδευτικά workshops, βιωματικά παιχνίδια, mock-up interviews αλλά και πολύ networking.

 

Που θα τα βρεις όλα αυτά;

 

Στο ThinkBiz Academy, που πραγματοποιείται φέτος για 2η συνεχόμενη χρονιά στις 18 και 19 Μαΐου, στην OTEAcademy.

 

Γιατί όμως δεν πρέπει να το χάσεις; Ορίστε 5+1 λόγοι που θα σε πείσουν!

 

  1. Θα πάρεις και εσύ τα απαραίτητα skills για να ενταχθείς στον χώρο της επιχειρηματικότητας, να καταφέρεις να παραμείνεις σε αυτόν αλλά και να πετύχεις.

 

  1. Θα ακούσεις πετυχημένους ανθρώπους από τους κλάδους του Marketing, των Sales, του Human Resources Management αλλά και του IT, να μεταφέρουν την δική τους εμπειρία και τις γνώσεις από τη μέχρι τώρα πορεία τους στην επιχειρηματικότητα, μέσα από διαδραστικές ομιλίες.

 

  1. Θα έχεις και εσύ την ευκαιρία να μάθεις βιωματικά τα hot trends της αγοράς, συμμετέχοντας σε workshops με έμπειρους trainers από Ελλάδα και εξωτερικό.

 

  1. Θα ανακαλύψεις τα key points μιας πετυχημένης συνέντευξης μέσα από mock-up interviews, στα οποία θα δοκιμάσεις κι εσύ τον εαυτό σου και θα μάθεις από τα λάθη σου.

 

  1. Διαδραστικό συνέδριο χωρίς επιχειρηματικά παιχνίδια δεν γίνεται, γι’ αυτό και η διήμερη εμπειρία σου θα ενισχυθεί με πολλά happenings, στα οποία θα μάθεις βασικά πράγματα με έναν όμως πολύ διασκεδαστικό τρόπο.

 

  1. Και φυσικά, βασικός στόχος του ThinkBiz Academy θα είναι το networking με startups και ανθρώπους του χώρου της επιχειρηματικότητας, σε ένα φιλικό και χαλαρό κλίμα για όλους.

 

Σε πείσαμε;

 

Αν όχι και χρειάζεσαι παραπάνω λόγους για να μας γνωρίσεις καλύτερα, επισκέψου το site μας και η ομάδα του ThinkBiz Academy θα χαρεί να σε βοηθήσει.

 

Let’s “Start-Upping your way’’ this year!

 

Η πρωτοβουλία αυτή, πραγματοποιείται από το ThinkBiz και είναι υπό την αιγίδα της Endeavor και της Γαλλικής Πρεσβείας, με την υποστήριξη της ΜοΚΕ ΟΠΑ και με μοναδικό platinum υποστηρικτή του την ΚΑΥΚΑΣ A.E.

3
Κυριάκος Βαρνάβας
Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου. Λάτρης της ψυχολογίας, της ιστορίας και της ποίησης. Αδυναμία μου τα anime, το σκάκι και τα παιχνίδια τύχης. Αν με ρωτούσατε να περιγράψω την ιδανική εικόνα στο μυαλό μου αυτή θα ήταν "βροχή, ένα καλό βιβλίο μυστηρίου και ένα ποτήρι κρασι". Αν πάλι μου ζητούσατε να μιλήσω για το όνειρο μου, τότε δε θα χρειαζόταν να σας πω κάτι καθώς μπορείτε να το δείτε με τα ίδια σας τα μάτια, την οικογένεια μου, το Beasty.

Latest Articles

Διάβασε επίσης...