4 Πράγματα Που Μάθαμε Από Τις Ταινίες Τρόμου

Σαν φανατικός οπαδός των ταινιών όλων των ειδών, μπορώ να πω με σιγουριά πως έχω μάθει τον «αλγόριθμο» για το πώς διαδραματίζονται και εκτυλίσσονται οι ταινίες. Όμως σε αυτές που έχω μαστεράρει την τέχνη του να προβλέπω τι γίνεται είναι οι ταινίες τρόμου ή θρίλερ. Έχοντας δει πάνω από 100 ταινίες με αυτό το περιεχόμενο, λοιπόν, μπορώ να σας πω με σιγουριά τα τέσσερα πράγματα που έμαθα από τις ταινίες τρόμου, και αυτά είναι τα εξής:

 

#1.

Αν αποφασίσεις μια όμορφη μέρα να φύγεις από την θαλπωρή της πόλης και πας να κατοικήσεις σε ένα χωριό, να είσαι σίγουρος πως δεν θα μένεις μόνος στο σπίτι. Αν ακούσεις δε ότι αυτό το σπίτι στοιχειώνεται από ένα φάντασμα ή μια ψυχή, μάζεψε τις βαλιτσούλες σου και γύρνα από εκεί που ήρθες.

Fact: οι δαίμονες, τα φαντάσματα και τα πνεύματα κολλάνε πάνω σου σαν τσιμπούρι.

 

#2.

Ένα ακόμα πράγμα που έμαθα από τις ταινίες αυτές είναι πως οι δαίμονες έχουν την τάση να μπαίνουν μέσα σε λούτρινες κούκλες και να σε κοψοχολιάζουν μέχρι θανάτου. Γι’αυτό φρόντισε να ξεφορτωθείς οτιδήποτε που θυμίζει κούκλα (εντάξει όχι και όλες, συνήθως προτιμούν εκείνες που μοιάζουν σαν να τράκαραν με την συφορά) και αν γίνεται ΚΆΨΕ ΤΗΝ. Ειδάλλως είναι πιθανό να χρησιμεύσει σαν μελλοντική κατοικία κάποιου δαίμονα.

Fact: αν αντιληφθείς ότι κάτι δεν πάει καλά με τις κούκλες σου, άλλαξε πλανήτη.

 

#3.

Μείνε μακριά από μεγάλα σπίτια, κυρίως διώροφα και με υπόγειο. Δεν ξέρω γιατί αλλά όσες φορές έχει πεθάνει κάποιος σε ταινία τρόμου, αυτό έγινε γιατί έτρεχε να βρει την εξώπορτα ή κάποιος του έπιασε το πόδι καθώς έτρεχε στις σκάλες. Συμβουλή: βρες ένα σπίτι κάπου στα 50 τ.μ και πριν μπεις μέσα φώναξε παπά να το διαβάσει.

Fact: καλού κακού να ψεκάζεις με αγιασμό μια στο τόσο.

 

#4.

Αν είσαι μόνος στο σπίτι και ακούσεις έναν θόρυβο από το υπόγειο του σπιτιού που έχεις (καλά να πάθεις εγώ σου τα έλεγα πιο πάνω αλλά δεν με άκουσες ) μην πας να ελέγξεις τι είναι αυτό που προκαλεί τον θόρυβο και προπάντων ΜΗΝ ΠΑΣ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΒΗΣΤΑ! Ακολουθεί η σειρά με την οποία πρέπει να δράσεις σε περίπτωση που ένα τέτοιο συμβάν λάβει χώρα στο σπίτι σου: Ακούς το θόρυβο, δεν πανικοβάλλεσαι όμως. Σηκώνεσαι αργά και βρίσκεις το αντι-δαιμονικό κιτ, που όλοι πρέπει να έχουν στο κομοδίνο τους, και εξοπλίζεσαι. Μετά έχεις το δικαίωμα να χεστείς πάνω σου

Fact: το αντι-δαιμονικό κιτ περιλαμβάνει αγιασμό, λιβάνι, μίνι έκδοση της παλαιάς και καινής διαθήκης και ένα σταυρό σε μέγεθος XL.

 
Παναγιώτης Δημουλάς
Αιθεροβάμων, η μοναδική λέξη με την οποία θα μπορούσε κάποιος να με περιγράψει επακριβώς. Ζώντας στον δικό μου κόσμο το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα κι έχοντας σα φυσικό μου περιβάλλον το νερό, ευελπιστώ σε λίγα χρόνια ο κόσμος μου αυτός να μπορέσει να εκφραστεί μέσω της μεγάλης οθόνης. αγαπημένη φράση: "Η μαγεία της δυσκολίας βρίσκεται στην απλότητά της"!

Latest Articles

Διάβασε επίσης...