3+1 Τρόποι για να τα βγάλεις πέρα με τη ζέστη φέτος το καλοκαίρι.

Και εκεί που πριν ένα μήνα περίπου βλέπαμε την Φουρέιρα να βάζει φωτιά με το Fuego στη Eurovision, ένα μήνα μετά το Fuego ακόμα καλά κρατεί. Α, συγνώμη. Δεν εννοούσα το τραγούδι, εννοούσα τη ζέστη! Δεν λέω ρε παιδία, καλή και η ζέστη, αλλά έως ένα σημείο. Μετά τους 35 βαθμούς κελσίου, παύει να μιλάμε για ζέστη και αρχίζουμε να μιλάμε για ΦΩΤΙΆ. Έτσι, μιας και η ζέστη ακόμα καλά κρατεί, πάμε να δούμε 3+1 τρόπους για να τα βγάλεις πέρα με τη ζέστη αυτό το καλοκαίρι.

#1. Μείνε μέσα στο σπίτι.

Ναι, φίλες και φίλοι, μείνετε σπίτια σας. Κλείστε πόρτες, πατζούρια, παραθυρόφυλλα και ανοίξτε τα κλιματιστικά στους -10 κελσίου.

#2. Αποφύγετε τα ΜΜΜ.

Γενικά, αν θες να επιζήσετε, να αποφεύγετε οποιαδήποτε κοινωνική μάζωξη η οποία λαμβάνει χώρα σε κλειστό χώρο μικρότερο των 15 τετραγωνικών μέσων. Τα χειρότερα που μπορείτε να πάθετε είναι: λιποθυμία λόγω απουσίας αποσμητικού, ασφυξία λόγω του τεράστιου ποσοστού ανθρώπων ανά τετραγωνικό μέτρο και λιποδιάλυση σε βαθμό 1κιλού λίπους ανά ώρα (φυσική Goals).

#3. Άμεση κατασκευή κινητών μέσων ψύξης.

Με λίγα λόγια, αν θες να επιβιώσεις τη ζέστη, ή θα κουβαλάς ένα τεράστιο καλώδιο που θα έχεις συνδέσει τον ανεμιστήρα σου ή θα κάνεις την κορυφαία πατέντα για ένα καλύτερο αύριο για την ανθρωπότητα, δηλαδή να φτιάξεις φορητά κλιματιστικά.

#4. Έλα πιο κοντά με το ψυγείο σου.

Το ξέρω, τόσα χρόνια το έβλεπες μόνο σαν μια οικιακή συσκευή, αλλά ήρθε ο καιρός να πάτε τη σχέση ένα βήμα παρακάτω. Συγκεκριμένα, βγάλε τον αρακά, τα τάπερ παγωτού που δεν έχουν παγωτό αλλά ψάρια (φέιλ) και τα παγάκια, και μπες ο ίδιος στην κατάψυξη μέχρι να γίνεις παγωτό!

 
Παναγιώτης Δημουλάς
Αιθεροβάμων, η μοναδική λέξη με την οποία θα μπορούσε κάποιος να με περιγράψει επακριβώς. Ζώντας στον δικό μου κόσμο το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα κι έχοντας σα φυσικό μου περιβάλλον το νερό, ευελπιστώ σε λίγα χρόνια ο κόσμος μου αυτός να μπορέσει να εκφραστεί μέσω της μεγάλης οθόνης. αγαπημένη φράση: "Η μαγεία της δυσκολίας βρίσκεται στην απλότητά της"!

Latest Articles

Διάβασε επίσης...