3+1 online shops που κάθε φοιτήτρια πρέπει να γνωρίζει!

Όντας και εγώ φοιτήτρια, αλλά και κορίτσι γνωρίζω τις άπειρες ανάγκες που έχουμε γύρω από το ντύσιμο μας. Αλλά τι είναι ακόμα καλύτερο από τις αγορές; Οι φθηνές αγορές! Έτσι λοιπόν, παρακάτω θα δείτε ορισμένα οικονομικά καταστήματα, τα οποία εμπιστεύομαι εγώ, που θα σας ξετρελάνουν.

Νο.1: The Fashion Project

Το The Fashion Project είναι ένα μαγαζί που ανακάλυψα σχετικά πρόσφατα, παρόλ’ αυτά έχω, ήδη, κάνει την πρώτη μου παραγγελία. Και παρόλο που στην αρχή ήμουν διστακτική μήπως το ρούχο τελικά δεν είναι όπως το φανταζόμουν, όταν άνοιξα την σακούλα το αίσθημα της ανακούφισης κυριάρχησε μέσα μου. Το φόρεμα-πουκάμισο που παρήγγειλα ήταν ακριβώς, όπως το περίμενα. Συστήνω, λοιπόν, ανεπιφύλακτα το μαγαζί αυτό, καθώς οι τιμές του κυμαίνονται σε λογικά πλαίσια (σε περίοδο εκπτώσεων οι τιμές πέφτουν αρκετά), και τα ρούχα είναι καλής ποιότητας και έρχονται ακριβώς, όπως τα περιμένεις. Εδώ θα συμπληρώσω στα θετικά πως η παραγγελία μου έφτασε ακριβώς δυο μέρες μετά την υποβολή της και είχε μέσα δώρο ένα εκπτωτικό κουπονάκι.

No2: Voi&Noi


To Voi Noi είναι ακόμη ένα μαγαζί που ανακάλυψα φέτος, συγκεκριμένα αρχές Οκτώμβρη, όταν έψαχνα απελπισμένα ένα μαγαζί ώστε να παραγγείλω ένα ζευγάρι μποτάκια, μιας και ο χειμώνας πλησίαζε. Voila! Σας παρουσιάζω το καλύτερο μαγαζί, για να πάρετε τα παπούτσια σας. Θέλετε μποτάκια; Sneakers; Ή μήπως κάτι πιο βραδινό; Το Voi&Noi έχει τα πάντα. Και επειδή κάπου εδώ φαίνεται σαν να κάνω διαφήμιση, θα σας πω και ένα αρνητικό·  όταν έκανα την πρώτη μου παραγγελία, παρήγγειλα ένα ζευγάρι μποτάκια στο χρώμα του καφέ της άμμου. Ήθελα καιρό ένα τέτοιο χρώμα, βρήκα λοιπόν την ευκαιρία, αφού το βρήκα σε μια αρκετά καλή τιμή (22,99). Όταν όμως το πακέτο έφτασε και το άνοιξα, δυστυχώς, συνηδητοποίησα ότι το χρώμα από τα μποτάκια ήταν ένα αρκετά σκούρο καφέ. Παρόλ’ αυτά ξαναπαρήγγειλα και έκτοτε δεν αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα. Βέβαια, εδώ να επισημάνω, πως η ποιότητα των παπουτσιών ποτέ δεν με απογοήτευσε. Εαν θέλετε φθηνές και ποιοτικές αγορές παπουτσιών, επισκεφτείτε το Voi&Noi!

No.3: Decoro

Ας αρχίσουμε με τα βασικά·  το DeCoro είναι ένα μαγαζί που διαθέτει δυο βασικά προνόμια. Πρώτον, δωρεάν μεταφορικά. Ξέρω πόσο σπαστικό είναι να φτιάχνεις το ωραίο σου το καλαθάκι και στην συνέχεια, πριν ολοκληρώσεις την αγορά να συνηδητοποιείς πως το ποσό είναι 5 ευρώ πάνω εξαιτίας των μεταφορικών. Το DeCoro σου λύνει τα χέρια σ’ αυτό. Δεύτερον, και κάτι που θα χαροποιήσει όλες εμάς τις φοιτήτριες, είναι η μόνιμη 10% έκπτωση, που γίνεται συμπληρώνοντας μια φόρμα των στοιχείων σου και του κωδικού του πάσου σου. Πραγματικά το πρώτο μαγαζί ρούχων που συναντάω στο ίντερνετ που κάνει κάτι τέτοιο και φυσικά το λάτρεψα. Μέσα μπορείς να βρείς πολύ όμορφα κομμάτια για όλους τους τύπους κοριτσιών και για όλες τις περιστάσεις. Η παραγγελία μου έφτασε γρήγορα και τα ρούχα με εξέπληξαν με την ποιότητα τους.

Νο.4: In Love

Το In Love είναι το μόνο μαγαζί από αυτά που σας ανέφερα που δεν έχω εμπειρία, έχω διαβάσει, όμως, πολύ καλές κριτικές και έχω ήδη ετοιμάσει το καλάθι μου. Υπάρχει μια σημαντική ποικιλία ρούχων, σε αρκετά προσβάσιμες τιμές κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται από 1 εως 5 εργάσιμες μέρες, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Ορισμένες κριτικές που έχω διαβάσει αναφέρονται στην ποιότητα των προϊόντων, με θετικά πάντα σχόλια, που με κάνουν να επιταχύνω την διαδικασία της παραγγελίας.

Αυτά ήταν μερικά από τα μαγαζία που μου αρέσει να παραγγέλνω και θεωρώ πως έπρεπε να σας τα δείξω, μιας και όλες μας ενδιαφερόμαστε για όμορφα και οικονομικά ρούχα και παπούτσια. Να ξέρετε, επίσης, πως σε όλα τα παραπάνω μαγαζία πληρώνεις και με αντικαταβολή, δεν είναι ανάγκη να είσαι κάτοχος πιστωτικής κάρτας ή paypal.

Αυτά για τώρα, see youxx

4
Χριστίνα Δάδινα
Πάντειο πανεπιστήμιο-επικοινωνίας μέσων και πολιτισμού

Latest Articles

Διάβασε επίσης...