3 Σειρές που πρέπει να δεις φέτος το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι είναι πλέον εδώ και πρόκειται να είναι συναρπαστικό! Εξάλλου σε ποιόν δεν αρέσει το καλοκαίρι, τέλος πάντων. Ναι, ξέρω πολλοί θα παραπονεθούν για την ζέστη και τα κουνούπια, αλλά να σας θυμίσω ότι καλοκαίρι σημαίνει επίσης και απέραντος ελεύθερος χρόνος, τέλος σε εξεταστικές και σχολεία, και γενικά οποιαδήποτε υποχρέωση. Διακοπές, βόλτες και μπάνια στην θάλασσα είναι μερικά από τα πολλά που θα κάνεις φέτος το καλοκαίρι. Ωστόσο όμως, το καλοκαίρι, πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν να κλειστούν μέσα στο σπίτι τους, αγκαλιά με τον κλιματιστικό ένα μπολ παγωτού, και να λιώσουν μπροστά από τον υπολογιστή τους σε σειρές! Έτσι, μιας και εγώ ο ίδιος ανήκω λίγο πολύ σε αυτήν την κατηγορία, πάμε να δούμε μαζί 3 σειρές που αξίζει να δεις φέτος το καλοκαίρι.

#1. Sense8.

Ω ΡΕ ΦΊΛΕ. Πιστεύω για αυτούς που έχουν δει έστω και για λίγο αυτήν την σειρά, αυτή είναι η πρώτη φράση που έρχεται στο μυαλό τους, Ω ΡΕ ΦΊΛΕ. Η σειρά αυτή, μας παρουσιάζει τις ζωές 8 ατόμων από 8 διαφορετικές πόλεις του κόσμου μας, οι οποίοι έχουν ένα χάρισμα, μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω του μυαλού τους. Τα 8 άτομα αυτά, συνδέονται κατά κάποιο τρόπο ύστερα από το θάνατο της «μητέρας» τους, της γυναίκας δηλαδή που τους έδωσε αυτήν την ικανότητα. Σύντομα όμως, θα βρεθούν να είναι κυνηγημένοι από μια μυστική οργάνωση που σαν σκοπό έχει τον αφανισμό αυτών των ανθρώπων λόγω τις επικινδυνότητας  τους. Οι ζωές τους πλέον εξαρτώνται από το τους υπόλοιπους «Διαισθητικούς».

#2. How to get away with murder.

Αυτή η σειρά με έκανε να θέλω να γίνω δικηγόρος, μέσα στα πρώτα έξι επεισόδια της! Λίγο ακραίο, το ξέρω, μα πρόκειται για μια τόσο καλογραμμένη σειρά που πρόκειται να σε συναρπάσει. Η Άναλιζ Κίτινγκ, είναι μια δικηγόρος που διδάσκει ποινικό δίκαιο στο πανεπιστήμιο της Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ. Σύντομα, ένα ατυχές γεγονός θα μπλέξει και εκείνη αλλά και μια ομάδα σπουδαστών της σε ένα κυνηγητό με την αστυνομία αλλά και με τον ίδιο τον νόμο. Όμως, ένα καλά στημένο έγκλημα, πάντα θα αποπροσανατολίζει όσους προσπαθούν να το λύσουν.

#3. The 100.

Και εδώ, όπως και με τις προηγούμενες 3 σειρές, έχουμε μια σειρά τόσο έξυπνα γραμμένη αλλά ταυτόχρονα και τόσο προφητική που θυμίζει πιθανό σενάριο για την Γη τα επόμενα χρόνια. Ο ανθρώπινος πληθυσμός έχει μεταναστεύσει στο διάστημα, λόγω ενός πυρηνικού πολέμου που έλαβε χώρα στη Γη πριν 90 χρόνια. Η κυβέρνηση της ατράκτου μέσα στην οποία κατοικούν όσοι επέζησαν από την καταστροφή, θα στείλει μια ομάδα 100 παιδιών πάλι πίσω στην Γη, για να εξετάσουν το πιθανό ενδεχόμενο να επιστρέψουν στην Γη. Το μοναδικό του λάθος όμως, είναι το ότι τόσο καιρό, πίστευαν πως η Γη είναι πλέον ακατοίκητη! Τα 100 παιδιά καλούνται να αντιμετωπίσουν τους νέους εχθρούς σε Γη και διάστημα.

1
Παναγιώτης Δημουλάς
Αιθεροβάμων, η μοναδική λέξη με την οποία θα μπορούσε κάποιος να με περιγράψει επακριβώς. Ζώντας στον δικό μου κόσμο το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα κι έχοντας σα φυσικό μου περιβάλλον το νερό, ευελπιστώ σε λίγα χρόνια ο κόσμος μου αυτός να μπορέσει να εκφραστεί μέσω της μεγάλης οθόνης. αγαπημένη φράση: "Η μαγεία της δυσκολίας βρίσκεται στην απλότητά της"!

Latest Articles

Διάβασε επίσης...