3 Κωμωδίες για να δεις το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι εκτός από καταλληλότερη εποχή για διακοπές και χαλάρωση, είναι και η πιο κατάλληλη εποχή για να δεις πολλές ταινίες με φίλους και αγαπημένους! Σε προηγούμενα άρθρα έχουμε κάνει αναφορές σε διάφορα είδη ταινιών όπως Τρόμου, φαντασίας καθώς και σε σειρές. Σήμερα έφτασε η ώρα να δώσουμε την σκυτάλη στις κωμωδίες που διαχρονικά παραμένουν σταθερή αξία και σου προσφέρουν ποσότητες γέλιου, ικανές για να φτιάξεις six pack και δεύτερο στομάχι ταυτόχρονα!

 

#1.The Hangover.

Δύο ημέρες πριν τον γάμο του, ο Νταγκ και οι τρεις κολλητοί του πηγαίνουν στο Λας Βέγκας για μια νύχτα ξεφαντώματος που θα τους μείνει αξέχαστη.

Όταν όμως, οι τρεις κολλητοί του γαμπρού ξυπνούν την επομένη με φρικτό πονοκέφαλο, δεν μπορούν να θυμηθούν τίποτα από την προηγούμενη νύχτα. Η πολυτελής σουίτα τους θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο και ο γαμπρός είναι άφαντος. Μην έχοντας ιδέα για το τι μπορεί να έχει συμβεί και με τον χρόνο να λιγοστεύει, οι τρεις φίλοι πρέπει να προσπαθήσουν να θυμηθούν όλες τις εσφαλμένες αποφάσεις που πήραν το προηγούμενο βράδυ, να τις ακολουθήσουν και να προλάβουν να επιστρέψουν έγκαιρα στο Λος Άντζελες με τον Νταγκ. Όσα περισσότερα όμως θυμούνται, τόσο περισσότερο συνειδητοποιούν πόσο άσχημα έχουν μπλέξει.

 

#2.The Spy.

Η Σούζαν Κούπερ είναι μία φιλήσυχη αναλύτρια της CIA, που κάνει κυρίως δουλειά γραφείου, και ταυτόχρονα ο αφανής ήρωας πίσω από τις πιο επικίνδυνες αποστολές της Υπηρεσίας. Αλλά όταν ο συνεργάτης της εξαφανίζεται και ένας ακόμη κορυφαίος πράκτορας βρίσκεται σε κίνδυνο, η Σούζαν δηλώνει εθελοντικά συμμετοχή σε μια μυστική αποστολή. Η απρόβλεπτη πράκτορας πρέπει τώρα να αφήσει πίσω το ήσυχο γραφείο της και να εισχωρήσει στον κόσμο ενός θανάσιμου εμπόρου όπλων, έτσι ώστε να αποτρέψει μια παγκόσμια καταστροφή. Θα τα καταφέρει;

 

#3.Bandidas

Έχοντας απωθημένα εναντίον του μεγαλοτραπεζίτη της πόλης του Φαρ Ουέστ, Τάιλερ Τζάκσον, από το νεανικό τους παρελθόν στο Μεξικό, αφού εκείνος είναι ο υπεύθυνος για τα δεινά που γνώρισαν οι πατεράδες τους, η δυναμική Μαρία και η ασυγκράτητη Σάρα, έχουν βάλει έναν και μοναδικό στόχο: Με την βοήθεια ενός στενού τους φίλου, ο οποίος είναι κρυφά ερωτευμένος και με τις δύο, να αδειάσουν τα θησαυροφυλάκια της τράπεζας που διοικεί ο άπληστος Τζάκσον.

 
Παναγιώτης Δημουλάς
Αιθεροβάμων, η μοναδική λέξη με την οποία θα μπορούσε κάποιος να με περιγράψει επακριβώς. Ζώντας στον δικό μου κόσμο το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα κι έχοντας σα φυσικό μου περιβάλλον το νερό, ευελπιστώ σε λίγα χρόνια ο κόσμος μου αυτός να μπορέσει να εκφραστεί μέσω της μεγάλης οθόνης. αγαπημένη φράση: "Η μαγεία της δυσκολίας βρίσκεται στην απλότητά της"!

Latest Articles

Διάβασε επίσης...