23ο Παζάρι βιβλίου στην πλατεία Κοτζιά

Με κεντρικό σύνθημα "το βιβλίο είναι η δύναμη σου", άνοιξε και φέτος τις πύλες του το καθιερωμένο παζάρι βιβλίου στην πλατεία Κοτζιά!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το φιλαναγνωστικό κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να διευρύνει περεταίρω τους πνευματικούς του ορίζοντες! Για τον σκοπό αυτό φροντίζει ο Δήμος Αθηναίων που στηρίζει πιστά μια διοργάνωση ιδιαίτερα αγαπητή από τον κόσμο!

Εδώ και 23 χρόνια ο Δήμος Αθηναίων διοργανώνει ένα παζάρι βιβλίου, όπου ο κόσμος μπορεί να προμηθευτεί βιβλία σε πολύ χαμηλές τιμές. Η τιμή εκκίνησης των βιβλίων είναι το 1€ (!), ενώ η είσοδος για το παζάρι, που, πλέον, έχει γίνει θεσμός, είναι ελεύθερη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να “ταξιδέψουν” στον χώρο του βιβλίου στην πλατεία Κοτζιά (Δημαρχείο Αθήνας) κάθε μέρα από τις 9:00 μέχρι τις 21:00 μέχρι και τις 10 Φεβρουαρίου. Το παζάρι έχει ανοίξει ήδη τις πύλες του από τις 18 Ιανουαρίου και σας περιμένει!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και φέτος χάρη στον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.), την Ένωση Ελληνικού Βιβλίου (ΕΝ.ΕΛ.ΒΙ.) και τον Σύλλογο Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών (Σ.Ε.Β.Α.), υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.). Εκδότες από όλη την Ελλάδα συμμετέχουν και φέτος στο παζάρι, με πάνω από 9000 βιβλία να είναι διαθέσιμα για το αναγνωστικό κοινό σε χαμηλές τιμές, όπως προαναφέρθηκε. Επίσης, κάθε μέρα γίνονται κληρώσεις γνωστών λογοτεχνικών έργων!

Το φετινό Παζάρι Βιβλίου πραγματοποιείται στο πλαίσιο και με τη στήριξη της διοργάνωσης: Αθήνα 2018 – Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου του Δήμου Αθηναίων και έχει σύνθημα “Το βιβλίο είναι η δύναμή σου”!

4
Μαρία Απαλαχίδου
Ποδοσφαιρόφιλη, δυναμική, τρελή με σαρκαστική συνήθως διάθεση. Φοιτήτρια του ΕΚΠΑ και γνήσια βορειοελλαδίτισσα από τις Σέρρες ( ΣΟΥΒΛΑΚΙ είναι και όχι καλαμάκι ). Σαν ρομαντική και επαναστάτρια, μου αρέσει να ζω στο κόκκινο.

Latest Articles

Διάβασε επίσης...