Top 5 Videogames Για Παρέες

Έχεις χειριστήρια ή να φέρω εγώ;

Ποιος δεν ευχαριστιέται να παίζει τα αγαπημένα του παιχνίδια μόνος, όπως εκείνος θέλει, χωρίς συμβουλές και παρατηρήσεις; Το single player gaming είναι μια από τις πιο ευχάριστες δραστηριότητες στη ζωή ενός gamer, αλλά μερικές φορές, όλοι χρειάζονται κάποιον να μοιραστούν τις εμπειρίες τους.

Με αυτό το σκοπό, ετοιμάσαμε μια λίστα με τα περισσότερο διασκεδαστικά παιχνίδια για παρέες. Καθίστε αναπαυτικά, φορτίστε 2-3 χειριστήρια παραπάνω και ξεκινάμε!

 • Knowledge Is Power
  Πηγή: Common Sense Media

  Πρόκειται για ένα εξαιρετικό παιχνίδι ερωτήσεων, με φαινομενικά ανεξάντλητες επιλογές και πολλές κατηγορίες, που καλύπτουν όλο το φάσμα των γνώσεων σας! Μέχρι και έξι παίκτες μπορούν να παίξουν μαζί. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι η χρήση κινητών και tablets, στα οποία και εμφανίζονται οι multiple choice απαντήσεις προς επιλογή. Οι παίκτες μαζεύουν πόντους, καθώς υπάρχει και δυνατότητα τοποθέτησης εμποδίων στον ανταγωνισμό, δυσκολεύοντας του τη ζωή, όσο εσείς τραβάτε προς τη νίκη! Το παιχνίδι διατίθεται αποκλειστικά για το PlayStation 4, και είναι εντελώς δωρεάν!

 • That’s You!
  Πηγή: PlayStation

  Όπως και η προηγούμενη μας πρόταση, και εδώ το παιχνίδι λειτουργεί μέσα από κινητά και tablets. Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι πιστεύει η παρέα σας για εσάς, τότε με αυτόν τον απόλυτα διασκεδαστικό τρόπο μπορείτε να μάθετε! Οι παίκτες απαντούν ερωτήσεις ανάλογα με τον χαρακτήρα των συμπαικτών τους, σε ένα παιχνίδι που σκοπό έχει να μοιράσει γέλιο και (ενδεχομένως) να σπείρει διχόνοιες! Μπορείτε να το βρείτε στο PlayStation 4, δωρεάν!

 • Keep Talking And Nobody Explodes
  Πηγή: Xbox Wire

  Το θέμα του παιχνιδιού είναι απλό. Ένας παίκτης παρατηρεί μια βόμβα με στόχο να την αφοπλίσει, και οι υπόλοιποι του εξηγούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει για να μην γίνει πανικός. Τα σενάρια και οι διαφορετικές επιλογές είναι πραγματικά αμέτρητες, κάνοντας έτσι ένα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι, εκρηκτικά δύσκολο! Δοκιμάστε το στο PlayStation 4, από 14.99€!

 • Broforce
  Πηγή: Mundogamers

  Βασισμένο θεματικά στις ταινίες δράσης των 80s και στιλιστικά στα arcade shoot-em-up παιχνίδια, έχουμε ένα τίτλο που θα αγαπήσουν οι fans του Metal Slug και του Bionic Commando. Οι χαρακτήρες έχουν μοναδικά όπλα και δυνάμεις, κάνοντας το gameplay δυναμικό και διαφοροποιημένο. Οι παίκτες μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε αγαπημένους ήρωες όπως John Rambo, Terminator, James Bond και πολλούς άλλους! Το παιχνίδι διατίθεται στο PlayStation 4, στο Steam και στο Nintendo Switch, από 14.99€!

 • Overcooked Series
  Αποτέλεσμα εικόνας για overcooked
  Πηγή: Nuuvem

  Σε περίπτωση που θεωρείς την μαγειρική εύκολη υπόθεση, το Overcooked έρχεται να σε διαψεύσει! Πόσο δύσκολο είναι να φτιάξεις ένα burger με τέσσερα άτομα στη κουζίνα; Εμείς πιστεύουμε οριακά αδύνατο, ειδικά αν εκτιμάς τους φίλους σου και δεν θες να τους φωνάζεις. Το παιχνίδι αυτό προσφέρει εντάσεις, αλλά όταν το τελικό αποτέλεσμα επιτευχθεί, η χαρά που νιώθει κανείς είναι απερίγραπτη. Οι παίκτες καλούνται να υλοποιήσουν συνταγές και να τις παραδώσουν στον πάγκο, καθώς ο χρόνος τρέχει αμείλικτος και οι πελάτες γκρινιάζουν! Το εν λόγω “Master Chef” του καναπέ διατίθεται σε όλες τις κονσόλες, καθώς και στον υπολογιστή, από 16.99€!