“ Ένα διαφορετικό αγωνιστικό καλοκαίρι για την Prom Racing”

Η ομάδα Prom Racing του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου υπό κανονικές συνθήκες τέτοια εποχή θα βρισκόταν στη πίστα για δοκιμές εξέλιξης και θα προετοιμαζόταν πυρετωδώς για τη συμμετοχή της στο Formula Student East (Ουγγαρία) και Formula Student Germany (Γερμανία) τον Αύγουστο και μάλιστα για πρώτη φορά στην ιστορία της με ηλεκτρικό αγωνιστικό μονοθέσιο. Όμως, η παγκόσμια εξάπλωση του κορονοϊού έθεσε τα σχέδια και τους στόχους της ομάδας σε αναμονή και σε αναγκαία αναπροσαρμογή του ετήσιου χρονοδιαγράμματος.

Ωστόσο, όπως είχε ανακοινωθεί ήδη από τη περίοδο της καραντίνας, η Prom Racing αποφάσισε να πάρει μέρος στο Formula Student Online Event. Στο πρώτο διαδικτυακό αυτό διαγωνισμό, οι ομάδες θα αξιολογηθούν για το μηχανολογικό-ηλεκτρικό σχεδιασμό των αγωνιστικών τους μονοθεσίων και για την επιχειρηματική τους ιδέα. Ακόμα, τα δυναμικά αγωνίσματα θα πραγματοποιηθούν εικονικά με τη χρήση προσομοιωτή. Οι τελικοί των αγωνισμάτων θα γίνουν σε ζωντανή μετάδοση στις 8 Αυγούστου, τα οποία θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε και εσείς μέσω διαδικτύου, ακολουθώντας τη Prom Racing στους λογαριασμούς της στο Facebook και Instagram. Σίγουρα, ο διαγωνισμός αυτός δεν μπορεί να αντικαταστήσει την μαγική ατμόσφαιρα των κανονικών διαγωνισμών, αλλά είναι μια πολύ σημαντική ευκαιρία για τις ομάδες να δεχτούν μια εποικοδομητική κριτική πάνω στις εργασίες τους, έτσι ώστε να τις βελτιώσουν εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Την ίδια στιγμή, η ομάδα του ΕΜΠ έχει επιστρέψει, με την απαιτούμενη πάντα προσοχή, στους χώρους εργασίας της και συνεχίζει εντατικά τη κατασκευή και τα απαιτούμενα πειράματα, με στόχο το ηλεκτρικό της μονοθέσιο να τρέξει για πρώτη φορά στη πίστα τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Μείνετε συντονισμένοι σε όλα τα Social Media της Prom Racing και μάθετε πρώτοι τη πορεία της στο Formula Student Online Event!

Site: http://www.promracingteam.com/el/

Facebook: https://www.facebook.com/prom.racing/

Instagram: https://www.instagram.com/promracing/?hl=el

YouTube: https://www.youtube.com/user/PromRacingTeam  

Παρόμοια άρθρα:

Rush: Lauda εναντίον Hunt

1
Δήμητρα Πανοπούλου
Δηλώνω 18 χρονών και φοιτήτρια δημοσιογραφίας στο Πάντειο πανεπιστήμιο. Δημιουργική και εσωστρεφή θα με χαρακτήριζα με όρεξη για αναζήτηση νέων πραγμάτων. Αποφάσισα να σπουδάσω δημοσιογραφία διότι έχω την ψευδαίσθηση ότι τα άρθρα μου θα αλλάξουν μια μέρα το κόσμο. Ποια πραγματικότητα εξάλλου δεν ξεκίνησε από μία ψευδαίσθηση; Λατρεύω τις ατελείωτες συζητήσεις, την καλή παρέα και τον ζεστό καφέ.

Latest Articles

Διάβασε επίσης...