64η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Εχτές ήταν Πρωτομαγιά και ο περισσότερος κόσμος απαλλαγμένος από το άγχος της εργασίας ξεχύθηκε στους δρόμους για να «πιάσει το Μάη». Η πιο όμορφη αργία όταν είσαι παιδί.

Στην Αθήνα την πρώτη του Μαΐου ήταν σαν μέρα κατακαλόκαιρου και πέρασα μια βόλτα από την ανθοκομική έκθεση στην Κηφισιά. Κόσμος αρκετός.  Παιδιά, γονείς, νέοι και μη! Οι ανθοκόμοι έχουν στήσει τα περίπτερά τους εκεί από τις 26 Απριλίου και θα δέχονται καθημερινά τον κόσμο που αγαπά να κάνει βόλτα μέσα σε πανδαισίες χρωμάτων και αρωμάτων ως τις 13 Μαΐου. Η έκθεση είναι ανοιχτή από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.  Αφήνω εδώ από κάτω μερικές φωτογραφίες για να καταλάβετε τι  αντίκρισα στο Άλσος της Κηφισιάς και εύχομαι να μπορούσα να περάσω μέσα από τις φωτογραφίες τις μυρωδιές των λουλουδιών…

1
Κατερίνα Καββαδά
Δεν ξερω αν εχω γεννηθει για να γραφω. Σιγουρα ομως εχω γεννηθει για να αγαπω μαζι με αυτους που αγαπουν. Εκπεμπω μονο αυτο που θελω να λαμβανω, Φως και Αγαπη! Βλεπω το καλο σε ο,τι συμβαινει και δεν χαραμιζω την ευγνωμοσυνη μου για τιποτα στον κοσμο! Ειμαι ανθρωπος και αυτη ειναι η μονη ιδιωτητα που δεχομαι να μου δινω! Ειμαι η Κατερινα και αυτος ειναι ο κοσμος μου.. join it!

Latest Articles

Διάβασε επίσης...