Ο Doctor Who επιστρέφει! Trailer της νέας σεζόν

Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από την  πρεμιέρα της 10ης σεζόν τη βρετανικής τηλεοπτικής σειράς Doctor Who.  Η επιστημονικής φαντασίας σειρά το Σάββατο 15 Απριλίου επιστρέφει με το πρώτο από τα 12 επεισόδια, αρκετούς μήνες μετά το φινάλε της 9ης σεζόν που είδαμε το φθινόπωρο. Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, ακούμε τη νέα companion Bill (Pearl Mackie) σε ρόλο αφηγήτριας να αναφέρει τον Doctor ως τον πιο επικίνδυνο άνθρωπο στο σύμπαν (καλά ακριβώς  άνθρωπο δεν τον λες τον εξωγήινο Άρχοντα του Χρόνου but you get it).

Σε αυτή τη σεζόν εκτός από την καθιερωμένη companion, θα τον συνοδεύει και ο Nardole (Matt Lucas) που έχει ξαναεμφανιστεί στη σειρά αλλά τώρα φαίνεται να έχει μόνιμο ρόλο. Γενικά οι σεζόν που είδαμε με τον Peter Capaldi στον ρόλο του Doctor, μπορούν να χαρακτηριστούν πειραματικές. Πολλές αλλαγές δοκιμάστηκαν κατά τη “θητεία” του,  γεγονός που ίσως έπαιξε ρόλο ώστε  η επερχόμενη σεζόν να είναι και η τελευταία του. Μαζί του θα την κάνει και ο Moffat, ένας από τους σεναριογράφους της σειράς. Τη θέση του θα πάρει ο Chris Chibnall (Broadchurch).

Μέσα από το τρέιλερ βλέπουμε με μία σύντομη ματιά πολλούς από τους εχθρούς που θα αντιμετωπίσει ο 12ος Doctor σε αυτή τη σεζόν. Επιστρέφουν οι Ice Warriors και η νέμεσις του Doctor, οι Daleks.  Επίσης οι Mondasian Cybermen, που έχουν να εμφανιστούν καμιά πενηνταριά χρόνια, και σύμφωνα με τον Capaldi είναι οι αγαπημένοι του κακοί, θα κάνουν το comeback τους στα επεισόδια 11 και 12. Φυσικά έχουμε να δούμε και τη Michelle Gomez στον ρόλο του Master (η καλύτερα της Missy) μιας και έβαλε το χεράκι της και αυτή με τους Cybermen .

Την ίδια μέρα πρεμιέρα θα κάνει και η νέα σειρά του BBC, ονόματι Class Doctor Who που όπως φαίνεται θα είναι εμπνευσμένη από το σύμπαν του Doctor Who και θα μας δείχνει ποιος κρατάει ασφαλή τον κόσμο όταν ο Doctor δεν είναι τριγύρω.

“A time for heroes”  με τον Peter Capaldi να παίζει τον ‘most dangerous man in the universe’ για τελευταία φορά στα 12 επεισόδια με έξτρα το χριστουγεννιάτικο σπέσιαλ επεισόδιο που θα είναι το κύκνειο άσμα του.

2

Latest Articles

Διάβασε επίσης...