Ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης live στο Architecture live stage

Αν θα έπρεπε να χαρακτηρίσω με μια λέξη τον Κωνσταντίνο αυτή δε θα ήταν άλλη από τη λέξη καλλιτέχνης. Άψογος επαγγελματίας,ευαίσθητος και με εκείνη τη τρέλα που απαιτεί να έχει ένας καλλιτέχνης.Αν πάλι θα έπρεπε να μιλήσω για τη μουσική του θα έλεγα πως είναι εκείνη η μουσική που καταφέρνει πάντα να σε ταξιδεύει, να σε κάνει να αναπολείς στιγμές αλλά και να ονειρεύεσαι καινούριες.Όλα αυτά όμως δε μπορούν να συναγωνιστούν με τίποτα όλο αυτό που εκπέμπει ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης στα live του.Μια αύρα πάντα θετική που σε χαλαρώνει αλλά ταυτόχρονα σε κρατά και σε μια εγρήγορση.Η φωνή του σε συνδυασμό με την θεατρικότητά του και τα τραγούδια που επιλέγει να ερμηνεύσει κάθε φορά δύσκολα αφήνουν κάποιον αδιάφορο.
Την Παρασκευή λοιπόν, 23 Ιουνίου θα βρεθεί σε μια από τις καλύτερες μουσικές σκηνές της Αθήνας.το Ahitecture live stage υποσχόμενος να μας φτάσει “στον αέρα” με το ταλέντο και την θετική του ενέργεια.
Ο “΄Γάτος¨ θα στήσει ¨Πανηγύρι” και θα μας μεταφέρει σε “Βράδια” που “Δε λες κουβέντα” παρά μιλάς μέσα από τις μελωδίες.

Περισσότερες πληροφορίες για το live θα βρείτε εδώ

 

Latest Articles

Διάβασε επίσης...